Beia Consult International anunta participarea la 3DEXPERIENCE FORUM 2012 si TIB 2012


Beia Consult International anunta participarea la 3DEXPERIENCE FORUM 2012 si TIB 2012 si noutatile de la Astro-Kom, Snom, Media5, Lancom, Dialogic, Voxtron, Invision, Gigaset, Siemens si Enterasys

 Beia Consult International – Siemens Approved Partner & Dialogic Regional Distributor, anunta participarea la 3DEXPERIENCE FORUM 2012 si targul TIB 2012 si noutatile de la Astro-Kom, Snom VoIP, Media5 Mediatrix, Lancom Networks, Dialogic, Voxtron Communications Center, Invision WFM, Gigaset, Siemens Enterprise Communications si Enterasys.

Beia Consult International anunta participarea la conferinta „3DEXPERIENCE FORUM 2012”, in data de 11 Octombrie la Hotelul Hilton din Bucuresti, in cadrul careia aveti posibilitatea sa experimentati direct cum Dassault Systemes deschide drumul pentru ca aplicatii din domenii precum afaceri, cercetare, educatie si societate sa depaseasca granitele si sa se interconecteze inventand viitorul.

Este anuntata de asemenea participarea la TIB – Targul Tehnic International Bucuresti in perioada 17 – 20 octombrie 2012, pavilionul central, parter, stand C23, unde vor fi disponibile noutati si promotii speciale pentru solutii de comunicatii Astro-kom, 3DS-Exalead, Snom, Mediatrix, Lancom, Memotec, Dialogic, Siemens, Gigaset, Enterasys, FMT, Keymile, Tiptel, AEG, Hagenuk, Beyertone, Voxtron, Dasan JPL, Hughes, Innovaphone, Keymile si Invision WFM.

Astro-Kom, lider in tehnologii de transmisiuni digitale multimedia, impreuna cu partenerul Beia au participat la „International Conference on Communications – COMM2012” din Bucuresti si au transmis invitatia de a participa gratuit la expozitia specializata pentru crearea, managementul si transmisterea de continut digital „IBC (International Broadcasting Convention)” din Amsterdam in perioada 7 – 11 Septembrie 2012, pavilionul A3, standul 3.B17. Printre produsele si solutiile inovative au fost prezentate: U158 care permite convertirea a 8 grupuri IP multicast in 8 canale de iesire QAM; U194 Descrambler cu intrari IP si iesiri echipate cu 4 sloturi separate CI; QAM box pentru procesare SAT stand-alone pentru pana la 16 semnale DVB-S2; seria de amplificatoare HL si HV pentru platforme de 1 Ghz.

Snom anunta lansarea noului model de telefon SIP snom 710 desktop phone, promovarea solutiei snom ONE mini IP PBX ce ofera facilitati de tip enterprise la preturi accesibile pentru bugetele firmelor mici de tip SOHO (Small Office Home Office), compatibilitatea cu middleware Estos ECSTA pentru monitorizarea telefoanelor Snom, precum si lansarea noului firmware pentru telefoanele snom UC (Unified Communication) edition compatibile cu Microsoft Lync.

De asemenea Beia Consult, distribuitorul regional de echipamente Media 5 – Mediatrix, anunta certificarea gateway-urilor cu centralele telefonice Panasonic si Microsoft Lync 2010 iar pentru operatorii SIP este disponibil Media5-fone, white-label softclient compatibil iPhone si Android.

LANCOM, liderul wireless LAN in Germania, anunta -25% discount la controllere wireless WLC 6, concursul „Extraordinary competition – how unique is your network?” si prezinta noi studii de caz si referinte despre conectivitate WLAN si UMTS pentru vapoare de pescuit si agricultura. Sunt lansate de asemenea urmatoarele noutati: solutia de monitorizare si supraveghere Lancom Large Scale Monitor (LSM); antena multiband outdoor AirLancer Extender O-360-4G; aplicatia gratuita  LANCOM myVPN app pentru iPhone, iPad si iPod; access point WLAN L-451agn si L-452agn la viteze de 450 Mbps; switch-ul energy-saving si low-cost Gigabit Ethernet LANCOM GS-2326 si GS-2352; router outdoor 3G cu WLAN OAP-321-3G; access point dual outdoor cu 802.11n wireless LAN si fibra optica OAP-382; update pentru LANCOM VPN Client; integrarea functiilor de WLAN controller in routere; sistemul de management si firmware LCOS 8.63 lansat la World IPv6 Launch.

Beia Consult, distribuitorul regional de echipamente Dialogic, anunta acordarea Tolly Group Awards Performance Certification pentru solutia Dialogic® PowerMedia™ Extended Media Server (XMS) ce cuprinde audio conferencing, video conferencing,  messaging, IVR (Interactive Voice Response), IVVR (IVR video) si alte aplicatii pentru operatorii de telecomunicatii.

 

Voxtron anunta participarea la Microsoft’s Worldwilde Partner Conference in Toronto si prezentarea noii versiuni de Voxtron Client pentru callcentere bazate pe Microsoft Lync, participarea la Microsoft UC Community Day in Belgia precum si referinte/studii de caz din partea Toyota si DPD. Pentru eficientizarea activitatii de receptie apeluri secretariat este lansata consola Voxtron Operator compatibila Windows 8 care permite si functionarea cu ecrane touch-screen si integrarea cu retele sociale.

Invision Workforce Management (iWFM) participa la Call Centre & Customer Management Expo in Londra, 2-3 octombrie 2012 si publica “The Power of One – Practical Guide for Call Centre Agents” disponibil ca E-Book gratuit online.

De la Gigaset sunt anuntate noile modele din gama A400, A400A, A420, A420A, noul model S820 cu tastatura si touchscreen, promovarea telefoanelor DX800A in emisiunea “The Mob Doctor” (USA), tutoriale video online pentru telefoanele cordless DECT Gigaset C610 IP si SL 910. La targul IFA din Berlin a fost prezentatata de asemenea strategia Gigaset 2015 printre care se numara inovatii precum o tableta pentru videconferinte SIP sau telefonul Gigaset SL930 full touch bazat pe Android si o platforma Open Cloud.

Siemens Enterprise Communications si Enterasys anunta noua aplicatie Goodle Apps OpenScape Unified Communications, plasarea in cadranul liderilor Gartner Magic Quadrant si solutii BYOD (Bring Your Own Device) pentru dispozitive mobile si retele WiFi.

Noutatile BEIA Consult se pot gasi de asemenea pe site-ul www.dect.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/BeiaConsult

Beia Consult International – Siemens System Partner – Companie de consultanta IT&C si servicii in domeniul telecomunicatiilor, activa pe piata de centrale telefonice in Romania din anul 1991, partener autorizat SIEMENS, distribuitor oficial DIALOGIC / EICON, FMT, Tiptel, AEG, Keymile, Voxtron, Dasan, Invision, Enterasys, iXware, Beyertone, Rhode&Schwarz Topex, Lancom isi desfasoara activitatea in domeniile: cercetare, proiectare, productie, distributie, vanzari, instalari, service si consultanta.

30 Septembrie 2012, Bucuresti, Romania Beia Consult International

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.