Operatorii de comunicatii electronice si de servicii postale nu vor plati tarif de monitorizare pentru anul 2012


           Operatorii de comunicatii electronice si de servicii postale nu vor plati tarif de monitorizare pentru anul 2012

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM) nu va percepe tariful de monitorizare datorat de furnizori pentru anul 2012.

Orice furnizor autorizat de retele publice de comunicatii electronice, de servicii de comunicatii electronice destinate publicului sau de servicii postale, care are venituri anuale de peste 100.000 de euro sau o cifra de afaceri care depaseste aceasta suma, are obligatia de a plati catre ANCOM un tarif de monitorizare anual, pe intreaga perioada in care detine calitatea de furnizor.Tariful de monitorizare se calculeaza in functie de cifra de afaceri a furnizorilor sau de veniturile realizate de catre acestia in anul anterior celui pentru care se datoreaza, in functie de optiunea fiecaruia.

In acest moment 1.974 de furnizori de retele si servicii de comunicatii electronice si de servicii postale sunt autorizati la ANCOM, dintre care 1.613 sunt furnizori de retele si comunicatii electronice si 361 sunt furnizori de servicii postale.

Dintre acestia, un numar de 344 de furnizori, dintre care 289 sunt furnizori autorizati de retele sau servicii de comunicatii electronice si 55 sunt furnizori de servicii postale, au o cifra de afaceri sau venituri realizate exclusiv din aceste activitati care depasesc suma de 100.000 de euro anual.

25.09.2012,  Bucuresti – ANCOM

2 responses to “Operatorii de comunicatii electronice si de servicii postale nu vor plati tarif de monitorizare pentru anul 2012

  1. Conform declaratiei facut de D-l ministru Dan Nica, in anul asta sa ve implementa in cateva orase mai mari DVB-T-ul. sunt sanse sa fie in Oradea pana sfarsitul anului emisie DVB-T ? si de ce va fi numai un singur post, TVR gratuit ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.