MOTOROLA Defy+ unboxing


          Varianta standard a acestui smartphone rezistent la apa, praf si socuri s-a lansat prin toamna anului 2010, ajungand in Romania in preajma Sarbatorilor de Iarna , si s-au vandut  cateva mii de bucati si pe la noi. Peste un an prin August 2011 a aparut si varianta usor imbunatatita Defy + care deja era si IP67 certified, cu inca 200 MHz in plus si cu Android 2.3.6, si care inca si acum e cel mai reusit ”LIFE PROOF” smartphone, chiar dupa 1 an de la aparitie.

Pe forumuri internationale si autohtone si acum se discuta intens despre acest model, care are un raport pret/performanta excelenta. De asta, si pentru ca in perioada asta multi cunoscuti au ales DEFY + care se mai gaseste in oferta a 2 operatori importanti, (ne-am ales si noi cu una pentru Adina) m-am decis sa-i fac un review la acest model de succes, care e si foarte accesibil cu sau fara contract,  azi bifand unboxing-ul, si in urmatoarele zile si review-ul complet.

Designul nu-l scoate in evidenta, e rotunjit, are forma clasica a unui terminal Android, e un pic mai gros, 107 x 59 x 13.4 mm cu o greutate de 118 g. Ce observi din prima e ca toate intrarile sunt protejate cu usite cauciucate. Specificatiile tehnice complete le gasiti aici, nu va plictisesc cu ele, ce sare in ochi e calitatea buna a display-ului, care are o rezolutie buna si luminozitate mare 480 x 854 pixels, 3.7 inches (~265 ppi pixel density)

In cutie gasesti doar minimul necesar, incarcator, cablu USB, handsfree si un card microSD de 2 Gb. Bateria era peste medie si la Defy-ul standard, iar la Defy+ au mai extins pana la Li-Po 1700 mAh, ceea ce in clasa lui e in top. Defy + -ul vine cu Android 2.3.6 Gingerbread, care e OK deja, si eu ma bucur si de faptul ca vine cu Motoblur ca si Atrix-ul meu.

E un smartphone pentru oameni activi, care ies in natura alergand, cu bicicleta le mai prinde o ploaie, mai plonjeaza intr-o balta si nu doresc sa poarta o grija deosebita telefonului din buzunar. Nu-i pentru gadgeteri, dar nici nu se va plange nimeni ca nu poate instala cam orice aplicatie Android (merge frumos si IGO-ul pe el), sau ca i s-ar bloca, are memorie suficienta (2 GB storage, 512 MB RAM, 1 GB ROM) si procesorul de 1 GHz Cortex-A8 impreuna cu procesorul grafic PowerVR SGX530 isi fac treaba corect. Mai multe in urmatoarele zile in review-ul complet.

Cateva poze de la unboxing si prima baita in galerie.

3 responses to “MOTOROLA Defy+ unboxing

  1. Asa este…A fost un terminal pe care mi l-am dorit de la inceput…l-am avut in mana si asa este cum zice Zolly…Din pacate nu mi l-am putut permite ca pret la acea ora:((…Si a mai fost si faptul ca deja mai am un Android si eram curios cum a mai evoluat si un alt OS…Dar e clar ca este cel mai rentabil calitate/pret si-l recomand cu inima dechisa…Nu este asa de uratel cum pretind unii si altii…este un terminal de utilizare zilnica ce se comporta foarte bine pt. trebuintele uzuale…Pana la urma cine doreste sa-si cumpere o tableta…o va face…cine vrea un telefon…sigur DEFY+ este altceva…pe langa camera f. buna…mai ai si posibilitatea instalarii mai multor aplicatii Android destul de interesante…

  2. Pingback: MOTOROLA Defy + review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.