Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in Romania


          Bitdefender, liderul pietei locale de solutii antivirus, anunta lansarea in Romania a generatiei de produse 2013, ce extinde protectia utilizatorului dincolo de mediul virtual si adauga un intreg arsenal de noi functionalitati celui mai premiat sistem de securitate, Bitdefender 2012.

’’Functionalitatile care echipeaza Bitdefender 2013 protejeaza utilizatorii in orice situatie si pentru orice activitate desfasurata pe internet si in afara sa. Noile module precum Safepay si Anti-Theft desavarșesc produsul cotat ca fiind cel mai bun din industrie, astfel incat putem spune ca este cea mai fiabila si facila solutie’’, spune Ciprian Istrate, Product Marketing Director, Bitdefender 2013.
Bitdefender 2013 asigura un mediu steril pentru efectuarea tranzactiilor online cu Safepay, protejeaza copiii la accesul pe internet cu sistemul Parental Control si faciliteaza recuperarea terminalelor mobile in caz de furt cu modulul Anti-Theft.
Safepay este un browser securizat conceput special pentru siguranta si confidentialitatea operatiunilor bancare online. Acesta se activeaza automat atunci cand utilizatorul acceseaza contul bancar printr-o retea wireless si creeaza o conexiune de nepenetrat, prin intermediul unei tehnologii de tip hotspot. Include, de asemenea, o tastatura virtuala, astfel ca niciun atacator nu va putea intercepta ceea ce tasteaza utilizatorul.
Modulul Anti-Theft asigura controlul terminalelor mobile chiar si atunci cand acestea sunt pierdute sau furate, permitand blocarea, stergerea continutului sau chiar localizarea lor prin intermediul oricarui alt dispozitiv conectat la internet.
Cu aplicatia Parental Control parintii pot monitoriza activitatea copiilor online – chiar si pe Facebook – restrictionand accesul web in functie de ore sau de alti parametrii setati de utilizator.
BUCURESTI, 24 iulie 2012 – Bitdefender

One response to “Bitdefender lanseaza generatia de produse 2013 in Romania

  1. Pentru a vedea cat de bun este acest antivirus… puteti vedea pe link-ul urmator destule bug-uri (vulnerabilitati) rusinoase gasite intr-un astfel de antivirus:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.