COSMOTE ofera tarife speciale in roaming pe durata Jocurilor Olimpice


         Clientii COSMOTE Romania care doresc sa sustina echipa Romaniei la Jocurile Olimpice sau sa viziteze Marea Britanie in timpul Olimpiadei au acum un motiv in plus pentru a calatori, datorita ofertei speciale Roaming Avantaj de la COSMOTE.

„Jocurile Olimpice reprezinta definitia performantei, unde cei mai buni jucatori se intalnesc intr-un singur loc la fiecare patru ani. Este momentul in care recordurile sunt depasite si medaliile de aur sunt cea mai mare rasplata. Performanta este si unul dintre obiectivele noastre si o realizare pe care o vom sustine si incuraja intotdeauna. Cu aceasta ocazie, vrem sa venim in intampinarea clientilor COSMOTE care aleg sa sustina marii atleti in aceasta perioada in Marea Britanie, oferindu-le cea mai avantajoasa oferta promotionala prin Roaming Avantaj”, a declarat Oana Cristea, Wholesales Services Senior Manager, COSMOTE Romania.Astfel, COSMOTE Romania ofera tuturor clientilor – abonati sau utilizatori de cartela preplatita cu serviciul Roaming Avantaj activ – o promotie unica in timpul Jocurilor Olimpice de vara. In perioada 27 iunie – 12 august, avand la dispozitie serviciul Roaming Avantaj, clientii nu isi vor mai face griji pentru costul apelurilor efectuate, al navigarii pe Internet sau al trimiterii de SMS-uri si astfel, se pot bucura mai mult de calatoria in Marea Britanie.

Cu noua oferta promotionala Roaming Avantaj, clientii pot vorbi cu prietenii si familia, trimite SMS-uri sau naviga pe Internet, toate la acelasi tarif. 1 minut de apel voce, initiat sau primit, 1 SMS sau 1MB trafic de date, indiferent de modul in care aleg sa comunice, va costa doar 0,08 Euro.

Oferta promotionala este disponibila pentru utilizarea serviciului Roaming Avantaj in Marea Britanie, in perioada 27 iulie – 12 august 2012.

Mai multe informatii disponibile pe www.cosmote.ro

Bucuresti, 12 iulie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.