Dolce Sport si-a pus echipament nou pentru marile competitii ale verii


      Incepand cu 1 iunie 2012, de la ora 18.30, Dolce Sport, televiziunea de sport a Romtelecom, isi intampina galeria de fani cu un nou vizual, care se asorteaza cu marile competitii ale verii pe care le difuzeaza, campionatul Euro 2012 si Jocurile Olimpice de la Londra.  Cu aceasta ocazie, toti abonatii Dolce vor putea urmari gratuit in perioada 1 iunie-1 iulie 2012 canalul Dolce Sport, indiferent de tipul de pachet ales pentru serviciul de televiziune.

Sigla, grafica si imaginea Dolce Sport au un font nou si modern, care sa se potriveasca vizual cu fontul folosit in sub-brandurile Romtelecom, iar simbolul grafic a fost dezvoltat in format 3D. Pachetul grafic este foarte dinamic si aliniat la cele mai inalte standarde din domeniu. Aici puteti viziona unul dintre noile promo-uri ale postului, care integreaza noul vizual. 

„Noua identitate vizuala a postului este o consecinta fireasca a dezvoltarii accelerate a posturilor Dolce Sport in cei aproape doi ani de la lansare, iar brandul trebuie sa reflecte evolutia acestei realitati. Noul brand este mai dinamic, mai expresiv, mai puternic si mult mai aproape de identitatea brandului Romtelecom si a sub-brandurilor sale. Brandul Dolce Sport este deja cunoscut de circa 80% dintre romani si a reusit sa adauge o nota de divertisment seriozitatii si competentei cu care este asociat brandul Romtelecom”, afirma Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Comercial Rezidential, Romtelecom.

La randul sau, Vlad Enachescu, Director General Dolce Sport, spune ca „am ales acest moment pentru a face schimbarea de brand pentru ca urmeaza o vara fierbinte pe Dolce Sport, cu multe competitii de anvergura, precum Euro 2012 si Jocurile Olimpice, care vor fi transmise in direct. Suntem, de altfel, singura televiziune care difuzeaza cele mai tari competitii sportive ale anului, pe langa transmisiunile deja consacrate.”

Pentru ca isi doreste ca atmosfera de pe teren sa fie traita de toti clientii Dolce, existenti sau noi, Romtelecom da liber la vizionarea Dolce Sport 1, difuzand gratuit, in perioada 1 iunie-1 iulie 2012, acest canal pentru totii clientii sai de televiziune. Indiferent de tipul de pachet, pentru clientii serviciului de televiziune prin satelit si pentru cei IPTV canalul va fi disponibil pe pozitia 101.

1 iunie 2012ROMTELECOM

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.