Evenimentele lunii mai disponibile prin G-Ticket


Luna mai aduce evenimente diverse, concerte uimitoare si formatii celebre. Este imposibil sa te plictisesti, cat timp spectacolele de jazz, rock, balet sau circ te asteapta toata luna, iar biletele lor sunt accesibile prin intermediul serviciului G-Ticket de la Germanos.

Unul dintre cele mai interesante evenimente ale acestei luni va avea loc chiar de 1 mai, la Sala Palatului. Circul National din China, pentru prima data in Romania, va asteapta cu un spectacol unic, diferit de altele din aceasta categorie, datorita faptului ca artisti, actori celebri si personalitati ale operei chineze vor performa alaturi de gimnasti, oferind o perspectiva alternativa la ceea ce publicul este obisnuit sa vada la un astfel de eveniment.

Iubitorii de balet din toata tara se pot bucura de unul dintre cele mai romantice spectacole de balet, Giselle, in: Galati (Teatrul Muzical Nae Leonard, pe 2 mai), Constanta (Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 4 mai), Sibiu (Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 5 mai), Timisoara (Filarmonica Banatul Timisoara, pe 6 mai), Pitesti (Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 7 mai), Oradea (Casa de Cultura a Sindicatelor, pe 8 mai), Bucuresti (Sala Palatului, pe 11 mai), Iasi (Casa de Cultura a Studentilor, pe 13 mai) si Targu Mures (Filarmonica de Stat Targu Mures, pe 14 mai).

Pentru o iesire in oras, puteti alege Jukebox, pentru concertul Reloaded: Claudiu Mirea, Vlad Stoia, Mihai Popistasu, Florin Iordache (4 mai), Atelierul de Productie, pentru DJ Jazzy Jeff & Skillz, pe 5 mai sau Kulturhaus pentru Bohren & Der Club Of Goren (12 mai).

Pe 10 mai, la Sala Radio, va performa Nik Bartsch’s Ronin, unul dintre cele mai interesante grupuri ale jazz-ului european. Jazz-ul va fi sarbatorit pe 10 mai si la Sibiu, cu ocazia Sibiu Jazz Festival 2012, care va fi organizat in Piata Mica. Pe 12 mai, festivalul va continua la Sala Thalia si pe 13 mai la Clubul Uniunii.

Mai puteti merge si la The Silver Church, la Krypton Reunion (10 mai), sau la Umbra et Imago (pe 30 mai). Daca va place muzica rock, alegeti concertul Apocalyptica, care va avea loc pe data de 13 mai, la Arenele Romane.

Sala Palatului gazduieste luna aceasta diverse evenimente: un concert Paul Young, pe data de 20 mai, spectacolul Lacul Lebedelor, pe 22 mai, concert Tudor Gheorghe – Vremea Nemaniei, pe 23 mai si un spectacol Gheorghe Zamfir & Midiri Franco pe data de 29 mai.

Pink Martini este din nou in Romania pentru un concert extraordinar. Trupa va performa atat in Bucuresti, pe 25 mai, la Sala Palatului, dar si in Timisoara, la Sala Olimpia, pe 28 mai.

Trupa Vama va lansa noul si mult asteptatul album, la Sala Palatului, pe 25 mai, iar Mandinga isi sarbatoreste aniversarea cu un concert si un nou album, pe 31 mai, la Gradina de Vara Herastrau.

Si, in final, luna mai este ocazia perfecta de a achizitiona din timp bilete la unul dintre cele mai asteptate concerte ale verii, Linkin Park, care va avea loc pe 6 iunie la Romexpo.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii mai, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu aproape 4 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Bucuresti, 30 aprilie 2012Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.