Conferinta despre “Cum va arata primul MVNO din Romania”


       Desi era o zi plina de evenimente IT&C, titlul evenimentului starnea suficient interes incat sa nu ratez aceasta Conferinta unde intr-un cadru nobil in frumos renovata Casa Capsa urma sa aflam despre “Cum va arata primul MVNO din Romania“.

Am fugit de la un alt eveniment interesant cel despre aplicatii mobile ca sa mai prind un loc si aici, si bine am facut ca sala a fost neincapatoare, s-au strans in jur de 140 de specialisti telecom, prevestind discutii interesante.     Erau prezenti cei de la ANCOM, de la MCTI si de la Consiliul Concurentei din partea autoritatilor de reglementare si reprezentantii de marca al telecomului autohton.

Au relatat altii inaintea mea despre eveniment, asa ca nu o mai lungesc, am aflat despre intentiile RADIOCOM de a deveni MVNO si am asistat la lansarea primului MVNE (Mobile Virtual Network Enabler) din Romania. Computaris si Prime Telecom au anuntat parteneriatul stabilit in vederea lansarii primului operator virtual MVNE – (Mobile Virtual Network Enabler) din Romania. Marian Velicu, veteran in industria de telecomunicatii din Romania, va conduce acest proiect. – aici Comunicatul de Presa

Cei de la Computaris au prezentat si cateva business case-uri/modele existente, avand know-how in domeniu. Asteptam cu nerabdare primul apel de la un MVNO insfarsit si din Romania.

2 responses to “Conferinta despre “Cum va arata primul MVNO din Romania”

  1. Pingback: Computaris si Prime Telecom vor lansa primul operator virtual MVNE din Romania | Z0ltan77

  2. Pingback: Fragmente dintr-o dezbatere privind aparitia MVNO in Romania « Attentus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.