Motorola Mobility si COSMOTE Romania prezinta Motorola MOTOLUXE


       Motorola Mobility si COSMOTE Romania prezinta MOTOLUXE, smartphone-ul ultra-elegant si ultra-in voga, alegerea perfecta pentru cei mereu in pas cu moda, atat pentru divertisment cat ai pentru afaceri.

Designul elegant care atrage atentia si sistemul de operare Android 2.3 te ajuta sa pastrezi permanent legatura cu toata lumea, dar si sa te distrezi in acelasi timp. Touchscreenul de 4 inci cu rezolutie mare este perfect pentru a scrie e-mailuri, naviga pe internet si pentru a viziona filme.

MOTOLUXE are o camera digitala de 8MP cu auto focus, care poate fi utilizata pentru a face fotografii profesionale. Telefonul este prevazut cu o camera frontala de tip VGA, perfecta pentru apeluri video. Terminalul este o sursa de divertisment si dispune de aplicatii de social media astfel incat sa iti fie usor sa arati povestea ta tuturor prietenilor.

Terminalul vine cu interfata MotoSwitch, o particularitate de la Motorola care ii permite telefonului sa stie cu cine vorbesti si ce aplicatii utilizezi astfel incat sa le pastreze la indemana pentru a fi accesate foarte rapid.

Telefonul este prevazut cu Social Graph si Activity Graph. Social Graph invata care sunt cele mai importante persoane pentru tine si iti populeaza ecranul cu iconitele lor. Cu cat comunici mai mult cu cineva, cu atat mai mare devine iconita lui pe ecranul principal. Pe de alta parte, Activity Graph iti ofera access rapid la aplicatiile tale favorite, axandu-se pe cele pe care le utilizezi mai des. Muzica ta preferata si fotografiile sunt la dispozitia ta prin intermediul Music Now si Smart Gallery.

MOTOLUXE dispune de tehnologie GPS pentru ca utilizatorul sa stie intotdeauna drumul corect oriunde s-ar deplasa. Telefonul poate fi conectat la Wi-Fi, Bluetooth si are port USB. Mai mult, permite accesul la Android Market unde vei gasi mii de jocuri, aplicatii, muzica, carti si filme.

MOTOLUXE are doar 9,8 mm grosime si o greutate de 110 grame. Este prevazut cu un canal special pentru un snur, care lumineaza de fiecare data cand ai un apel pierdut, ai primit un SMS sau un e-mail.

Prin combinarea unui stil atragator cu inteligenta Android, MOTOLUXE este ideal pentru persoanele care vor cea mai noua tehnologie intr-un ambalaj sofisticat”, a declarat Mihai Madas, Sales Manager Romania, Serbia si Moldova pentru Motorola Mobility. „Acest smartphone, nu numai ca dispune de un ecran mare si de cele mai noi si interesante instrumente de divertisment, dar este si accesibil si nu va consuma mult din bugetul dumneavoastra.

MOTOLUXE este un dispozitiv cu o interfata polimorfa, in care iconitele isi modifica marimea pe touchscreen pe masura ce utilizezi aplicatiile, fapt care ii da o nota aparte. Acest smartphone reprezinta esenta mobilitatii – ecranul este mobil cu elementele listate si intregul grup de aplicatii evolueaza in conformitate cu preferintele utilizatorului”, a declarat Alexandru Munteanu, Sales Operations Senior Manager pentru COSMOTE Romania.

Disponibilitate

MOTOLUXE este disponibil in magazinele COSMOTE si Germanos la pretul de 29 lei (TVA inclus) cu abonamentul Smart XXL pe o durata de 2 ani si include 2,5 GB trafic de date, 500 de minute nationale si internationale catre anumite destinatii, 3000 de minute si SMS-uri in retea, 500 de MMS-uri in retea si 3000 de minute in reteauna Romtelecom, totul pentru 55,8 euro/luna (TVA inclus), permitand clientior sa beneficieze de toate caracteristicile acestui dispozitiv. Terminalul poate fi achizitionat si fara abonament la pretul de 999 lei (TVA inclus).

Bucuresti, 29 martie 2012 – Motorola Mobility si COSMOTE Romania

L-am testat si eu, aici poti citi review-ul complet.

2 responses to “Motorola Mobility si COSMOTE Romania prezinta Motorola MOTOLUXE

  1. Pingback: Un pretendent la titlul “hit al verii” – Motoluxe de la Motorola | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.