G-Ticket recomanda evenimentele lunii martie


     Primavara aduce o serie noua de concerte şi spectacole, iar biletele sunt disponibile si prin intermediul serviciului G-Ticket, oferit de Germanos Telecom Romania.

Luna lui Martisor aduce la Sala Radio o serie noua de reprezentatii printre care Alexandru Tomescu – Horia Andreescu (9 martie), recitaluri din cadrul „Festivalului International de Vibrafon” (12-15 martie), Cristina Anghelescu – Dana Borsan (20 martie), Horia Mihail – Gerd Schaller (23 martie) si multe altele.

 

Mai mult, poti face o surpriza persoanei iubite cu o iesire la unul dintre concertele sustinute de Stefan Banica Junior la Circul Globus in data de 8 si 9 martie. Un cadou placut pentru doamne si domnisoare ar putea fi si unul dintre spectacolele lui Horia Brenciu & HB din data de 22 si 23 martie de la Sala Palatului.

In plus, ai acces la bilete la concertele „God is an astronaut” (The Silver Church, 12 martie) si Fates Warning (Jukebox Venue, 21 martie).

Prin G-Ticket sunt puse in vanzare bilete si la recitalurile din tară. La Filarmonica Banatului din Timisoara au loc concertele sustinute de Angel Munoz pe 14 martie sau ale The Nigel Kennedy Quintet din data de 29 martie.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii martie, la care biletele pot fi achizitionate prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu aproape patru ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si entertainment.

Bucuresti, 08 martie 2012Germanos Telecom Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.