Azi pe la Dell


     Azi pe la sediul Dell din Romania marketing managerul Dell pentru regiune Spyros Papadatos ne-a prezentat noutatile, de o parte stiam deja din comunicatele de presa, altele chiar erau noutati, si am aflat si cota de piata detinuta de companie.

Conform IDC Dell este numarul 2 pe piata din Romania dupa numarul de unitati vandute, dupa Acer, cu o cota de piata de 15%.

Cel mai mult mi-a placut proiectorul Dell ultraportabil  Dell M110 Ultra-Mobile.

  Face parte din noua serie de proiectoare ultra-mobile  LED, cu performante foarte bune si cu durata de viata de aprox. 8 ani.

Modelul Dell M110 are doar 400 de grame si incape intr-un buzunar mai incapator, cu luminozitate si contrast destul de bun. Pe langa asta mai sunt si modelele cu dimensiuni mai obisnuite 410HD si 1610HD.

Am discutat si despre PC-ul de gaming Alienware X51, despre care aici gasiti toate detaliile, e o optiune interesanta, dar care nu stiu cat va prinde in Romania, nu-i chiar pentru gamerii fanatici ci pentru gameri mai ocazionali, dar aceasta nisa pe la noi joaca mai degraba pe PC-ul obisnuit, in fine, vom vedea. E dragut, ocupa putin loc se poate folosi si pe vericala si pe orizontala si sigla se poate intoarce in functie de cum il asezam.

Am trecut in revista si noua serie de ultrabook-uri XPS Dell, care sunt usoare, elegante si performante, cu ecran de 13” in marime de laptop de 12” stiu ca suna un pic aiurea dar asta inseamna ca practic ai un ecran de 13” si tot laptopul pare de unul de 12”. Asta din pacate n-a ajuns la prezentare dar am primit promisiuni cum va ajunge in tara primim si noi la teste 🙂

Cateva poze de la prezentare aici:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.