Sa facem rezistent la apa smartphone-ul nostru preferat (video)


     Pana aproape de sfarsitul anului trecut am folosit un MOTOROLA Defy, (de care de altfel am fost foarte multumit si l-as recomanda si acum, a si ramas in familie)  si de care nu trebuia sa-i port grija deosebita, il mai scapam, mai puneam in buzunarul cu chei, mai ateriza intr-o balta cu noroi, ajungeam acasa si il spalam fara probleme, ca puteam, asa era proiectat si nu era doar slogan de marketing.

Dar majoritatea telefoanelor nu vin cu asemenea protectie, maxim primesc un Gorilla Glass pe display care protjeaza impotriva zgarieturilor accidentale. Acum exista solutie si pentru majoritatea  care au smarphone-uri obisnuite.

Compania Liquipel a dezvoltat o solutie prin care si smartphone-ul obisuit va rezista la apa. Nu vom putea filma sub apa cu el, dar cum arata si videoul atasat rezista chiar bine. Pe langa iPhone si cateva modele de Android pot beneficia de astfel de tratament, pe care nu-l aplicam noi, ci trimitem telefonul si pentru suma modica de 59 USD ei aplica acest strat si retrimit la client.

Is curios sa vad in mana primul telefon “tratat” de ei.

sursa: Techline

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.