Bitdefender castiga a patra sesiune AV-TEST


     

In 2011, producatorul roman de solutii antivirus a castigat patru sesiuni AV-TEST consecutive

 

Bitdefender®, unul dintre cei mai importanti producatori de solutii antivirus din lume a castigat a patra sesiune de testare AV TEST consecutiv, devenind indiscutabil un lider mondial in domeniul tehnologiilor antivirus

Bitdefender Internet Security a acumulat 16 puncte la sesiunea de testare condusa de AV-TEST in Septembrie/Octombrie, consolidand rezultatul anterior obtinut de compania romaneasca in sesiunea din Iulie/August. Ceilalti 24 de producatori de solutii antivirus inclusi in sesiunea de testare au acumulat punctaje cuprinse între 7,5 și 15,5 puncte. Numarul doi la aceasta runde de teste a fost F-Secure, o companie ce utilizeaza tehnologie de scanare Bitdefender.

Potrivit lui AV-TEST, Bitdefender a inregistrat calificative maxime in detectia ”unor mostre reprezentative de malware descoperite in ultimele doua-trei luni” plus toate „mostrele de malware cu raspandire pe scara larga”. De asemenea, AV-TEST apreciaza ca Bitdefender nu a dat alarme false in timpul operatiunilor de download, instalare sau utilizare a aplicatiilor software legitime.

”Bitdefender a stabilit un nou standard in industrie in acest an”, afirma Viorel Canja, Directorul Laboratoarelor Antimalware si Antispam Bitdefender. ”Suntem foarte bucurosi ca avem cea mai buna solutie antivirus din lume, insa nu ne vom opri aici. Puterea de inovatie a marcii Bitdefender si tenacitatea echipelor noastre de cercetare au fost recompensate in 2011 dar, dupa propriile noastre standarde, avem tinte mult mai inalte fixate pentru anul viitor”, mai precizeaza Canja.

“Bitdefender a demonstrat in mod constant o performanta cu totul impresionanta, iar aceasta sesiune de teste nu face decat sa confirme valoarea tehnologica a marcii” afirma Andreas Marx, CEO AV-TEST. “De-a lungul intregului an, Bitdefender a convins prin rezultate pozitive la cele mai riguroase testari in conditii de utilizare reala. Suntem foarte incantati de rezultat si privim cu mare interes testele pe care le vom desfasura in 2012”, continua Marx.

Pentru mai multe rezultate referitoare la sesiunile de testare AV-TEST vizitati http://www.av-test.org/en/tests/.

 BITDEFENDER, Decembrie 06, 2011


 

 


 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.