motorola one action: prima camera ultra-wide action de pe piata


motorola one action este cel mai nou dispozitiv din familia motorola one care permite ca lumea sa fie surprinsa din miscare, pentru ca apoi sa fie vizionata pe un ecran mare. motorola one action este telefonul care surpinde mai mult din ceea ce conteaza.

 

Cu prima camera ultra-wide action de pe piata1 si cu sistemul de trei camere, motorola one action permite filmarea videoclipurilor in format landscape din pozitie verticala2.  In plus, datorita sistemului cu trei camere, in timpul inregistrarii videoclipurilor se pot face fotografii clare si frumoase. Cu ajutorul inteligentei artificiale (AI), utilizatorul poate vedea cum se desfasoara actiunea pe display-ul fenomenal 21:9 CinemaVision, la toate acestea adaugandu-se designul elegant al telefonului, care il face foarte usor de tinut si de utilizat cu o singura mana.

Trei camere. Actiune non-stop.

Configurarea cu trei camere de la motorola one action include o camera video ultra-wide action de 117º, care permite persoanelor active sa inregistreze videoclipuri uimitoare care cuprind de patru ori mai mult in cadru.2

 

Datorita unei combinatii unice de inovatii hardware si software, Motorola a facut posibila filmarea de videoclipuri ultra-wide in pozitie verticala. Iar in redarea videoclipurilor in pozitie orizontala, se pot retrai toate amintirile dinamice, pline de actiune, in ecranul full. Stabilizarea video imbunatatita usureaza modul de filmare, ceea ce inseamna ca videoclipurile tremurate sunt de domeniul trecutului. Tehnologia Quad Pixel de 2.0µm ofera de patru ori mai multa sensibilitate la lumina pentru videoclipuri mai clare si mai bune in orice situatie.

 

Camera foto de 12MP include focalizare automata cu detectie de faza (PDAF) pentru a putea focaliza subiectul intr-o miscare. Pixelii de 1.25µm si apertura f/1.8 capteaza mai multa lumina pentru fotografii mai clare. In plus, camera de profunzime de 5 MP simplifica adaugarea unui efect natural de blur fotografiilor si permite revenirea si ajustarea intensitatii sau a zonei de focalizare dupa fotografiere pentru un portret perfect.  Cu caracteristicile moto AI incluse, precum optimizarea fotografiilor, compozitie smart si captura automata la detectarea zambetului4, fotografiile par facute de un profesionist.

 

Ecran  cinematografic chiar in buzunar

Cu display-ul 6.3” CinemaVision (21:9) Full HD+, videoclipurile si filmele prind viata pe un display cinematografic ultra-wide care se intinde de la o margine la alta. In plus, raportul de aspect de 21:9 al lui motorola one action incadreaza mai mult din ceea ce este important pentru utilizator si ii usureaza modul de derulare a informatiilor si de utilizare a dispozitivului, putand sa utilizeze  telefonul cu o singura mana, in mod confortabil.

 

Inteligent inca de la inceput

motorola one action este prevazut cu caracteristici foto avansate datorita capabilitatilor profunde de invatare ale procesorului octa-core. Cu capacitate de stocare de 128 GB pe telefon si posibilitatea de adaugare de 512 GB cu un card microSD, spatiul de stocare este suficient pentru pastrarea tuturor amintirilor si experientelor.6 motorola one action ofera performanta ultra receptiva prin utilizarea Universal Flash Storage (UFS). UFS ofera performanta foarte rapida si capabilitate multifunctionala perfecta intr-un singur dispozitiv puternic.

 

Energie pe toata durata zilei

O calatorie pe intreg continentul si inapoi – 11 ore de filme, 47 de ore de muzica sau sase zile si jumatate in stand-by e tot ceea ce si-ar putea dori un utilizator activ. Bateria de 3500 mAh ofera o zi de energie dintr-o singura incarcare.3

 

Inovatii utile de la Google

Inovatiile utile de la Google sunt pregatite pentru orice, iar Google Assistant este mereu gata sa ofere ajutor, pe cand Digital Wellbeing ajuta in gasirea echilibrului social.  Totul este posibil atunci cand telefonul functioneaza in conditii de siguranta si fara probleme datorita Android One.5

 

Motorola continua parteneriatul cu Google pentru a oferi o experienta software exceptionala. Astfel utilizatorii se pot bucura de actualizari de securitate in fiecare luna timp de 3 ani, de un sistem de operare la zi si o interfata simpla datorita Android One.5

 

In plus, motorola one action include experientele moto mult indragite, inclusiv actiunile moto. Astfel,  interactiunile zilnice sunt mai usoare. Printr-o singura rasucire de mana se deschide camera, scuturarea telefonul de doua ori porneste lanterna, iar prin navigarea cu noua functionalitate reproiectata, One Button Nav, display-ul moto permite previzualizarea rapida a notificarilor si actualizarilor fara a debloca telefonul.

 

Preturi si disponibilitate

motorola one action va fi disponibil in Romania in magazinele partenere, la pretul recomandat de 1.199 RON.

18 August 2019, Bucuresti – Lenovo Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.