Orange prezinta oferta convergenta pentru start-up-uri si companiile mici si mijlocii


index

  • Viteze de pana la 1Gbps pentru internetul fix prin fibra optica Office Net si router Wi-Fi inclus
  • Reduceri de pana la 20% pentru serviciile de voce si date fixe
  • Bonus de 5 euro pentru fiecare an petrecut in retea
  • O singura factura pentru toate serviciile

Orange prezinta oferta convergenta pentru companiile mici si mijlocii, din orasele Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara ce include serviciile de internet prin fibra optica, voce fixa dar si televiziune prin cablu digital, urmand ca acoperirea sa fie extinsa in zonele urbane din restul tarii, pana la finalul anului. Astfel, clientii se bucura de calitatea Orange si pentru solutiile fixe dedicate companiilor, de beneficii multiple pentru ofertele fix-mobil si de mai mult control, avand un singur furnizor si o singura factura pentru toate serviciile de comunicatii.

Orange isi extinde astfel portofoliul de servicii şi le ofera clientilor solutii complete prin cele mai noi tehnologii atat pentru mobil, cat si pentru birou. Cu Orange Business Group si Orange Business Net clientii au la dispozitie servicii de voce si internet prin cea mai extinsa retea 4G. Noua gama de servicii Office le aduce clientilor internet prin fibra optica cu viteze de pana la 1 Gbps, televiziune prin cablu digital sau prin satelit, voce fixa, precum si solutii de monitorizare şi control al sediului de la distanta.

„Avantajul major pe care operatorii economici il au in momentul in care aleg sa integreze toate serviciile de telecomunicatii este acela de eficientizare a costurilor. Acesta este un argument major pentru star-up-uri si pentru companiile mici si mijlocii. Scalabilitatea solutiilor convergente si flexibilitatea de a personaliza pachetele cu servicii care sa raspunda specificului fiecarei afaceri, indiferent de dimensiunea ei sunt extrem de importante pentru companii. In plus, calitatea serviciilor Orange este o garantie pentru pachetele convergente care se remarca prin simplitate in utilizare precum si prin oferte avantajoase.” a declarat Bianca Bardas, Business Division Manager Orange Romania.

Beneficii suplimentare pentru servicii fix-mobil si recunoasterea loialitatii pentru firmele care aleg solutiile convergente de la Orange

Companiile mici si mijlocii care aleg serviciile fixe si mobile de la Orange primesc beneficii multiple si sunt rasplatite cu pana la 20% reducere pentru abonamentele de internet fix si voce fixa si trafic dublu de internet pentru mobil in pachetelele Business Net. Suplimentar, primesc bonus 5 euro pentru fiecare an in retea, pentru achizitia de tablete, smartphone-uri sau accesorii. In plus, pentru o utilizare usoara, clientii au la dispozitie un singur numar de contact pentru Serviciul Clienti, 456 si suport proactiv pentru pachetele convergente din partea unei echipe dedicate.

Internet fix si solutii de productivitate dedicate companiilor, indiferent de dimensiunea afacerii

Cu Office Net, micii intreprinzatori aflati in aria de acoperire a celor trei orase au la dispozitie o solutie profesionala de acces la internet prin fibra optica, cu viteze ce ating 1Gbps, impreuna cu solutii de productivitate Microsoft-Office 365 si, in premiera pe piata de telecom, licenta de Windows 10 Pro Business. Astfel, pachetul Office Net 1000 include reducere de 100% pentru o licenta Kaspersky Internet Security,  reducere 100% pentru o licenta Office 365 Essentials, precum si reducere de 50% pentru o licenta Windows 10 for Business. Solutiile de productivitate (Office 365 Essentials si Windows 10 Pro Business), precum si cele de securitate, furnizate in parteneriat cu Kaspersky pot fi achizitionate si separat prin activarea unei optiuni lunare. Pe langa traficul de date nelimitat la viteze de top, angajatii beneficiaza si de spatiu comun de stocare in Orange Cloud, precum si de 1TB spatiu de stocare online prin One Drive. Clientii care aleg pachetele Office Net primesc router Wi-Fi gratuit, iar pentru eficienta sporita, pot solicita IP fix gratuit pentru gestionarea serverului de fisiere si a aplicatiilor chiar si din afara biroului.

Orange a fost desemnata „Partenerul Anului 2016 Microsoft” in Romania pentru serviciile ICT de la Microsoft oferite clientilor business. Parteneriatul pentru solutiile cloud dintre Orange Romania si Microsoft este primul de acest tip din Grupul Orange.

Servicii de voce fixa si integrare cu serviciile mobile pentru mai multa mobilitate

Oferta convergenta pentru companii include si solutiile de telefonie fixa, Office Fix. Clientii primesc apeluri nelimitate catre Orange fix si mobil precum si minute incluse care se utilizeaza la comun cu cele din abonamentele de mobil Business Group, telefon fix gratuit si o singura factura pentru fix si mobil. Mai mult, pentru a putea fi mereu conectati, apelurile de pe fix pot fi redirectionate gratuit catre mobil. In plus, se poate conecta un fax si se pot incasa plati cu cardul de la clienti prin instalarea unui POS.

Pentru companiile care isi doresc servicii personalizate de voce fixa, Business One Voice este solutia adaptata acestora si se ofera gratuit pentru clientii care utilizeaza toate serviciile de la Orange. Virtualizarea centralei telefonice, functionalitatile de voce, disponibile pana acum doar prin instalarea unui echipament in fiecare punct de lucru, sunt activate si gazduite intr-un mediu virtual, scalabil si securizat, in platforma Orange. Astfel, orice companie isi poate configura un asistent virtual care prezinta oferta, programul firmei si poate transfera apelurile catre angajati pe fix sau pe mobil. Este o solutie care se adapteaza nevoilor de comunicare ale companiei, fara investitii suplimentare pentru instalare, mentenanta sau service.

Solutii de monitorizare si control al sediului de la distanta

Orange Smart Home este un serviciu inovator lansat la inceputul anului care permite clientilor sa monitorizeze biroul de la distanta. Prin intermediul senzorilor, clientii pot monitoriza si controla sediul, avand optiunea, de exemplu, de a alege ca la activarea senzorului de miscare sa primeasca alerte prin SMS sau e-mail, dar si sa se declanseze inregistrarea video, cu ajutorul camerei Wi-Fi. Notificarile pot fi vizualizate pe telefonul mobil, tableta sau calculator in caz de efractie, incendiu, inundatie si altele.

Divertisment pentru clientii companiilor din segmentul HoReCa

Orange Business TV ofera utilizatorilor abonamente de televiziune prin satelit, speciale pentru companiile mici si mijlocii. Astfel, clientii din segmentul HoReCa vor avea acces la posturi TV romanesti si internationale, direct pe televizor, telefon, tableta sau calculator.

Pentru mai multe detalii despre oferta Orange, va invitam sa accesati www.orange.ro

7 Iunie 2016, Bucuresti  – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.