ASUS a lansat in Romania placa video Strix R9 380X


strix_r9380x_oc4g_gaming_box_vga           ASUS a lansat in Romania placa video Strix R9 380X, un model silentios cu racire DirectCU II la 0dB, alimentare Digi+ cu 8 faze si tehnologie Super Alloy Power pentru o durata de viata extinsa. Produsul este insotit de utilitarul GPU Tweak II pentru overclocking facil si o licenta XSplit Gamecaster de un an pentru streaming online.

Motorizata de cele mai noi unitati de procesare grafica AMD Radeon R9 380X, noua placa video Strix R9 380X este echipata cu tehnologii exclusive ASUS, incluzand DirectCU II cu ventilatoare patentate ce furnizeaza un flux maxim de aer, pentru temperaturi cu 30% mai joase si un regim de functionare de trei ori mai silentios. Cel mai nou model Strix integreaza regulatorul de tensiune (VRM) Digi+ cu 8 faze si Super Alloy Power, oferind o alimentare cu 30% mai putin zgomoasa si o durabilitate de 2,5 ori mai mare. Strix R9 380X dispune de GPU Tweak II, un instrument puternic pentru overclocking, conceput sa le permita utilizatorilor sa obtina maximum de performanta de la placa lor grafica.
strix_r9380x_oc4g_gaming_3dstrix_r9380x_oc4g_gaming_2d

Aceasta este livrata cu o licenta premium XSplit Gamecaster, gratuita pentru un an, ce le va permite jucatorilor sa transmita online si sa inregistreze desfasurarea jocului intr-un mod convenabil. Aditional, Strix R9 380X include un cont premium pentru World of Warships, gratuit pentru 15 zile, impreuna cu un cupon exclusiv pentru crucisatorul Diana.

Gaming silentios prin sistemul de racire DirectCU II la 0dB
Strix R9 380X dispune de tehnologia de racire DirectCU II, exclusiva ASUS, ce presupune un contact direct intre nucleul grafic si conductele de cupru, temperaturile de functionare fiind cu 30% mai joase comparativ cu modelul de referinta. Designul patentat pentru palele ventilatorului genereaza fluxul maxim de aer si imbunatateste presiunea statica deasupra radiatorului pentru o racire eficienta. Strix R9 380X integreaza tehnologia de racire 0dB, ce permite operarea silentioasa, cu un nivel de zgomot de trei ori mai redus fata de modelul de referinta.

Calitate imbunatatita si durabilitate: alimentare Digi+ VRM cu 8 faze si componente Super Alloy Power
Strix R9 380X este echipata cu un regulator de tensiune Digi+ cu 8 faze de alimentare si tehnologie Super Alloy Power. Aceasta din urma creste performanta prin reducerea pierderilor, lucreaza la temperaturi mai joase, are un zgomot cu 30% mai mic in timpul functionarii si o durabilitate de 2,5 ori mai mare.

Overclocking intuitiv: GPU Tweak II cu XSplit Gamecaster
Cu o interfata grafica redesenata, GPU Tweak II faciliteaza overclockingul si creste calitatea efectelor vizuale mai mult ca oricand, pastrand totodata optiunile complexe pentru utilizatorii avansati. Printr-un singur click, noua functie Gaming Booster maximizeaza performanta sistemului prin inchiderea proceselor redundante si alocarea automata a resurselor disponibile. Licenta XSplit Gamecaster, cu o valoare de 99 USD, oferita gratuit pentru un an, le permite jucatorilor sa transmita sau sa inregistreze desfasurarea jocului prin intermediul unei ferestre.

Preturi si disponibilitate
Placile video ASUS Strix R9 380X STRIX GAMING si ASUS R9 380X STRIX GAMING OC sunt disponibile in Romania la preturi aproximative de 1390 lei, respectiv 1450 lei (TVA inclus).

Specificatii ASUS Strix R9 380X (STRIX-R9380X-OC4G-GAMING)

Motor grafic AMD Radeon R9 380X
Interfata PCI Express 3.0
OpenGL OpenGL 4.4
Memorie video 4GB GDDR5
Engine Clock 1030MHz (OC mode: 1050 MHz)
Frecventa memorii 570MHz
Interfata memorie 256-biti
Procesoare Stream 2048
Rezolutie max. DVI 2560 x 1600
Iesire DVI 1 x DVI-I nativ
1 x DVI-D nativ
Iesire HDMI 1 x HDMI nativ
Compatibila HDMI Da
DisplayPort 1 x DisplayPort 1.2 nativ
Accesorii Un sticker Strix laser
Un cablu de alimentare
Software ASUS GPU Tweak 2 & drivere
Dimensiuni 273 x 140 x 43mm

Bucuresti, 26 noiembrie 2015 – ASUS Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.