SCIKiDS Festivalul Stiintei vine pe 24-25 octombrie la Mall Promenada


image10132 bis               Asociatia Fascination va invita la SCIKiDS Festivalul Stiintei Bucuresti, un eveniment destinat popularizarii stiintei, educativ, interactiv si distractiv, destinat intregii familii.

Pe 24 si 25 octombrie 2015, intre orele 12.00 – 20.00, copiii, parintii si tinerii pasionati de stiinta si tehnologie sunt asteptati la Mall Promenada, nivel 1, pentru evenimentul de popularizare a stiintei , SCIKiDS Festivalul Stiintei Bucuresti. Intrarea este libera!

Participantii sunt invitati sa experimenteze stiinta in cele mai amuzante moduri cu putinta alaturi de partenerii nostri dedicati acestor activitati cum ar fi Profesorul Trasnit, Oraselul Cunoasterii, Digital Kids, Game Art, Edulier, Teko Kindergarten, Ortotech, Momki and Friends, Robo Fun, Techies, Mad Hatter.

Cele doua zile de festival includ experimente distractive pe intelesul copiilor cu Fun Science, spectacole, baloane de sapun gigantice cu Claudia Stroe, jocuri cu obiecte stiintifice interactive si competitii de roboti. In cadrul festivalului, participantii sunt invitati sa contribuie la show-uri experiment precum Bateria de lamai, heliostat, harpa fara coarde, mana bionica.

Evenimentul este sustinut de Da Vinci Learning, televiziunea educationala pentru intreaga familie.

SCIKiDS Festivalul Stiintei se afla la cea de-a treia editie si reprezinta o initiativa a Asociatiei faSCInation impreuna cu Fun Science Romania, prezentata intr-un eveniment UPC Romania. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul www.scikids.ro si pagina de Facebook SCIKiDS Romania.

Cu Festivalul Stiintei am reusit sa atingem inimile, mintile, sufletele a peste 10.000 de copii in cele 2 editii anterioare. Mai mult, cu ajutorul lor, bateria de lamai a intrat in Cartea Recordurilor. Nu e putin pentru un eveniment de stiinta, mai ales ca stiinta nu este printre preferatele copiilor, in general. Ce am reusit noi, cu ajutorul zecilor de voluntari ai asociatiei, a fost sa ii facem si pe copii si pe parintii lor sa iubeasca stiinta. Anul acesta avem multe noutati, de aceea va asteptam alaturi de noi!”, a decalarat Andreea Stoica , initiatorul si fondatorul Fascination si al SCIKiDS Festivalul Stiintei.

Bucuresti, 20 octombrie 2015 – Asociatia Fascination

One response to “SCIKiDS Festivalul Stiintei vine pe 24-25 octombrie la Mall Promenada

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.