Orange prezinta a V-a editie Summer Well, un festival ca o vacanta


SummerWell             Festivalul Summer Well, prezentat de Orange, revine anul acesta pe 8 si 9 august la Domeniul Stirbey din Buftea, cu acces incepand de la ora 15:00.

Cele 10 trupe care vor canta in cele doua zile de festival sunt: Kasabian, Foals, La Roux, The Maccabees, The Wombats, Jungle, Kwabs, Foxes, Circa Waves, Sohn. Si anul acesta concursul “I’m with the BAND ®” le ofera castigatorilor sansa de a fi mai aproape de artistii Summer Well.

Partenerii festivalului pregatesc programe diverse care sa adauge un plus de distractie pentru cei care isi doresc mai mult decat muzica live. In zona Orange, cei aflati la festival vor gasi jocuri, un photo wall unde isi pot face fotografii si un studio de inregistrari unde pot canta melodii de la Summer Well si se pot bucura apoi de inregistarea hitului interpretat. In plus, isi vor putea achizitiona de la un stand dedicat diverse produse remesh, confectionate din bannere publicitare Orange. Toate fondurile stranse vor fi apoi redirectionate catre Asociatia Ateliere fara Frontiere, in sprijinul crearii de noi oportunitati de angajare pentru persoanele dezavantajate. Produsele remesh sunt prietenoase cu mediul inconjurator si sunt o dovada ca resurse diverse pot fi reciclate si reutilizate in alt cont ext.

Pana pe 1 august, in exclusivitate in Orange shop, abonamentele pentru cele doua zile de festival vor fi disponibile la pretul de 199 lei la care se adauga taxele companiilor de ticketing. Biletele mai pot fi achizitionate si din aplicatia Summer Well sau online de pe www.easytickets.ro la pretul standard de 239 lei plus taxe.

Aplicatia oficiala a festivalului Summer Well 2015, unde pasionatii de muzica pot gasi toate informatiile necesare despre festival, este pentru device-urile cu sisteme de operare Android sau iOS si se poate descarca gratuit din Google Play (aici)  si din App Store.

Detalii despre festival gasesti pe pagina oficiala, www.summerwell.ro si pe www.facebook.com/summerwellfestivalofficial.

Bucuresti, 30 iulie 2015 – Orange Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.