Marketing managerul Grupului Happy Tour, numit director de marketing & development la Accent Travel & Events si platforma Traveo


madalin mancila (1)Madalin Mancila, marketing manager in cadrul grupului Happy Tour, preia incepand de astazi operatiunile de marketing si dezvoltare ale agentiei de turism Accent Travel & Events, inclusiv platforma Traveo, lansata anul trecut, insa care se doreste a fi unul dintre principalii jucatori pe zona segmentului online de rezervari turistice.

In cadrul Accent Travel & Events, Madalin Mancila se va ocupa in special de dezvoltarea si marketingul platformei Traveo pe piata din Romania, coordonand integrarea in platforma existenta de city-break-uri in Romania, servicii de rent-a-car si asigurari de calatorie, urmand ca in viitor sa se implice in extinderea in Moldova, Bulgaria si Bosnia Herzegovina.

Madalin Mancila are o experienta bogata in crearea de branduri de servicii turistice dedicate utilizatorilor finali din online, experienta dobandita in cadrul celor trei companii ale grupului Happy Tour. Succesul acestor branduri i-au adus, an de an, in palmares premii pentru comunicare in cadrul unor evenimente ale indusutriei, precum eTravel Conference.

sursa: Turism20.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.