Barcelona e o alegere perfecta in orice anotimp


DSCF4669             Barcelona, e o alegere perfecta in orice anotimp, e perfect si cu perechea, si in grup si singur. Calatorii mai experimentati se descurca si pe cont propriu, dar pentu cei mai comozi mai bine cu agentie.

Triptailor are oferte bune de city break in Barcelona si poti solicita o oferta personalizata unde treci obiectivele care doresti neaprat sa le vezi si ei se ocupa de restul.
Sunt multe de vazut in Barcelona, iti trebuie minim 3 zile pline sa poti vedea macar o parte din atractiile principale, Sagrada Familia, portul, casele Gaudi, Park Guell, Fantana Magica de pe Montjuic, se te plimbi pe faleza superba sau pe Rambla, deci daca ai doar 3 zile e bine sa te organizezi bine inca de acasa, sau sa te lasi pe mana celor de la Triptailor, profsionsiti in city break-uri.

DSC01885Sigur nu e de ratat nici Boqueria, piata care abunda de bunatati proaspete si colorate de la fructe, la jamón si fructe de mare. Sigur nu e chiar ieftin fiind atractie turistica, localnicii nu de aici isi fac proviziile in general.  As zice obligatoriu o cina cu fructe de mare si peste proaspat prin port si trebuie sa gusti si paella. Boqueria gasesti usor pe partea dreapta a Ramblei.
DSC02011Daca iti permite timpul e frumos sa urci pe Tibidabo, chiar cu funicluarul si apoi pe jos, ai o priveliste superba asupra Barcelonei.
Pentru microbisiti e obligatoriu o viizta la Stadionul Camp Nou, e de vizitat Aquarium Barcelona si Muzelul Stiintei,  CosmoCaixa, care e situat la poalele Tibidabo, dar deja in panta.
DSC01329Este un muzeu interactiv  specializat in explicarea interactiva a diferite procese si fenomene, despre care se invata la scoala si care, acum se pot experimenta practic.
Unul din atractiile principale este acvariul imens, care iti ofera o priveliste sectionata fantastica asupra unei paduri tropicale inundate cu pesti piranha si alte vietati. E simulat exact si clima si temperatura si sunt chiar si ploi tropicale artificiale
DSC00653
Nu pot sa zic ca am vazut Barcelona nici dupa 4 vizite, (2 in fuga cu ocazia MWC-ului deci doar 2-3 dupamese) pot sa zic doar ca ”am gustat”, am ”savurat” un pic orasul, oras care are multe de aratat, cu un transport in comun foarte bine pus la punct si cu o gastronomie bogata (pe langa fructe de mare au si vita excelenta)
DSC00636
si ca ma voi intoarce cu drag cat de des pot in capitala mandra a Cataloniei.
Clar Barcelona e una din orasele mele preferate dupa Tel Aviv si Budapesta la concurenta mare cu Praga 😉
(P)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.