Sony Computer Entertainment Europe anunta un weekend de acces gratuit la PlayStation®Plus pentru posesorii de PlayStation®4


PS-Plus                Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) lanseaza o oferta de nerefuzat pentru toti utilizatorii de PlayStation®4 (PS4™): acces gratuit la multiplayer-ul online pentru PS4 din cadrul PlayStation®Plus (PS Plus), pentru un weekend intreg, incepand cu ora 08:00, vineri, 13 februarie, pana la ora 08:00, luni, 16 februarie.

Aceasta oferta speciala este disponibila tuturor posesorilor de PS4, fara sa fie nevoie sa fie abonati PS Plus! In cadrul acestei promotii limitate orice utilizator de PS4 poate sa-si masoare fortele cu orice alt jucator de pe glob in cadrul unor jocuri deosebit de populare precum Destiny®, Far Cry 4®, Grand Theft Auto V™ sau EA SPORTS™ FIFA 15*. Pe durata promotiei, utilizatorii vor avea acces si la Share Play. Astfel, jucatorii isi pot invita prietenii sa-i ajute cu jocul sau sa-i provoace la o confruntare, chiar daca prietenul respectiv nu detine jocul.

Peste 10.9 milioane de jucatori* beneficiaza deja de valoarea adaugata a serviciului PS Plus, inclusiv de beneficiile exclusive ale multiplayer-ului online pe PS4.

Mai mult, abonatii PS Plus pot descarca lunar cate doua jocuri PlayStation®4, PlayStation®3 si PlayStation®Vita, cu care se pot juca gratuit pe toata durata abonamentului. Astfel, abonatii beneficiaza anual de cel putin 24 de jocuri PS4! Oferta recenta de jocuri PS Plus pentru PS4 a inclus Injustice: Gods Among Us – Ultimate Edition si infamous: First Light. Un alt beneficiu al abonatiilor PS Plus este reprezentat de reduceri de pret exclusive in cadrul PlayStation®Store si posibilitatea de a stoca salvarile de joc in cloud. Abonamentul PS Plus poate fi achizitionat pentru 31 de lei pe luna. Pentru a economisi,utilizatorii pot opta pentru abonament pe 3 luni la pretul de 67 lei sau abonament pe un an la pretul de 224 lei.

 

* Aceasta oferta permite accesul gratuit doar la functionalitatea de multiplayer online a consolei PS4, utilizatorii trebuie sa detina o copie a joculuipe care vor sa-l joace online.
* Date adunate pe data de 2 ianuarie 2015.

Bucuresti, Romania, 10 februarie 2015 – Sony Computer Entertainment Europe (SCEE)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.