Lenovo si NECP prezinta doua Ultraportabile usoare: LaVie Z


Lenovo-LavieZ_360_black_transparent_WIN               Lenovo si NEC Personal Computers (NECP) au anuntat doua noi PC-uri mobile care redefinesc ideea de computere usoare, ambele cantarind mai putin decat o sticla de apa. Lenovo LaVie Z HZ550 castiga titlul de cel mai usor laptop PC de 13 inch, cantarind doar 0.78 Kg, in timp ce Lenovo LaVie Z HZ750 isi cere drepturile pentru a fi numit cel mai usor laptop convertibil de 13 inch din lume, la doar 0.92Kg.

Subtire, usor, puternic si adaptabil pentru orice situatie

LaVie Z HZ750 nu doar da consumatorilor portabilitate incredibila, dar si un nou nivel de flexibilitate cu balamaua de 360 de grade inventata de Lenovo pentru familia de convertibile YOGA. LaVie Z ofera o experienta 2 in 1 incredibila: lucreaza in modul Laptop bucurandu-te de confortul oferit de tastatura sau roteste-l 360 de grade in modul Tableta pentru o utilizare cu un grad mai mare de interactivitate.

Lenovo_LavieZ_transparent-background_WINLenovo-LavieZ_black_tablet-mode_WIN

Ambele dispozitive sunt primele produse Lenovo NECP disponibile in afara Japoniei, rezultate in urma fuzionarii cu NEC inca din 2011. Noile PC-uri LaVie scot in evidenta “triunghiul inovator” global al Lenovo, utilizand puterea echipelor Lenovo din China, SUA si Japonia de a studia si dezvolta. Recunoscute in Japonia pentru concentrarea pe produse foarte usoare, noile PC-uri aduc beneficiile liniei LaVie consumatorilor din SUA.

Nu doar usoare, ambele modele LaVie Z sunt foarte subtiri, masurand doar 16.9 mm. In ciuda recordului obtinut in ce priveste greutatea acestora si a aspectului subtire, sunt, in acelasi timp, incredibil de rezistente. Ambele dispozitive au o constructie speciala din Magneziu si Litiu (Mg-Li)3, iar capacul dorsal este dotat, de asemnea, cu un invelis realizat din Magneziu si Litiu. Materialele sunt cu 50 de procente mai usoare decat aluminiul, insa puternice precum orice aliaj greu din Magneziu. Astfel, utilizatorii se bucura de calitate fara precedent. Modelul HZ750 are un touch screen incorporat care utilizeaza o pelicula speciala, in locul ecranului de sticla.

Lenovo-LavieZ_black_nontouch_WIN

Utilizatorul va beneficia de un produs extrem de subtire si de usor, dar care ii va oferi in acelasi timp, performanta de inalta clasa, completand, astfel, experienta mobilitatii autentice. Modelele LaVin au un touch screen de 13.3 inch, care pot veni, optional, cu WQHD pentru imagini clare, iar modelul HZ750 este dotat cu pana la cea de-a cincea generatie de procesoare Intel® Core i7™, excelenta pentru a rula programe si aplicatii in acelasi timp. De asemenea, LaVie au instalate Microsoft Windows 8.1 Update pentru maxima productivitate, dispozitive de stocare de date rapide SSD de 128 GB si o baterie care tine toata ziua. Ultraportabilele LaVie sunt excelente atat pentru munca, dar si pentru joaca, si sunt un companion excelent pentru toata ziua.

29 ianuarie, Bucuresti – Lenovo Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.