Allview a lansat C6 Quad 4G


C6 Quad 4G (2)                Allview  lanseaza cel mai nou smartphone cu 4G, C6 Quad 4G. Cateva dintre caracteristicile remarcabile ale device-ului sunt puterea procesorului sau Quad Core, viteza mare de conectare la Internet datorita functiei 4G, rezistenta la zgarieturi si lovituri a display-ului IPS protejat de un strat de sticla speciala.

Am dorit lansarea unui telefon care sa raspunda celor mai noi si exigente criterii ale tuturor consumatorilor de tehnologie mobila, dar accesibil in acelasi timp! Simplu si elegant, acest smartphone va incanta indeplinind dorintele tuturor.” a declarat Lucian Peticila, managerul general al companiei.

C6 Quad 4G (1)

Allview C6 Quad 4G are un display de 4,5”, fiind ideal de utilizat in timpul deplasarilor si oricand la indemana. Procesorul Quad Core cu frecventa de 1,3 GHz, sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat si memoria RAM de 1 GB sustin fluiditatea activitatilor zilnice ale posesorului acestuia. Pentru imortalizarea momentelor importante, device-ul pune la dispozitia utilizatorilor doua camere foto, camera principala cu Autofocus fiind de 5 MP. Cu ajutorul acesteia se vor putea inregistra clipuri video la rezolutie Full HD, ce vor putea fi editate cu aplicatia Movie Studio, utilizatorii avand posibilitatea sa creeze clip-uri memorabile si emotionante.

Smartphone-ul C6 Quad 4G este valabil de astazi pe baza de precomanda, iar pretul de achizitie este de 599 lei. Mai multe detalii ale device-ului pot fi gasite aici.

Brasov, 4 decembrie, 2014Allview

One response to “Allview a lansat C6 Quad 4G

  1. Pingback: Tableta cu 4G de la Allview, Viva H8LTE la teste si concurs – review | Z0ltan77

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.