Intel si Luxottica Group anunta o colaborare pentru tehnologia purtabila


Brian Krzanich si Massimo Vian             Intel Corporation si Luxottica Group S.p.A au anuntat o colaborare multianuala pentru a oferi ochelari premium, de lux si sport dotati cu tehnologie inteligenta.

Aceasta colaborare va extinde limitele cercetarii si dezvoltarii pentru a anticipa cum va arata tehnologia inteligenta pentru ochelari. Scopul este de a ajuta pionieratul livrarii de produse inteligente care sunt importante si dorite de catre utilizatori. Primul produs creat de Intel si Luxottica va fi lansat in 2015.

Brian Krzanich

“Popularitatea tehnologiei purtabile creeaza un nou domeniu pentru inovatie”, a spus Brian Krzanich (foto), CEO al Intel. “Prin colaborarea cu Luxottica Group ne vom uni ecosistemele si vom integra tehnologia Intel in designurile inovatoare ale Luxottica. Ne asteptam ca aceasta colaborare sa aduca mai repede urmatoarea faza a inovatiei si sa extinda limitele posibilului”, a adaugat el.

“Aceasta este o oportunitate incredibila pentru noi sa continuam sa inovam si sa cream viitorul ochelarilor”, a declarat Massimo Vian, CEO al Luxottica Group. “Impreuna cu Intel vom continua sa dezvoltam potentialul tehnologiei purtabile si sa extindem limitele dincolo de ceea ce sunt acum ochelarii. Vom crea rame care sunt inteligente, dar in acelasi timp frumoase.  Produse pe care utilizatorii sa le poarte cu placere”, mai spune el.

THE NEW YORK TIMES INTERNATIONAL LUXURY CONFERENCE, Miami, 4 decembrie – Intel Corporation si Luxottica Group S.p.A

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s