Logitech G lanseaza cel mai rapid mouse de gaming din lume


Logitech G402_1

Logitech G402 Hyperion Fury ofera o viteza si precizie de neegalat

Logitech lanseaza astazi cel mai rapid mouse din lume, Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse. Mouse-ul Hyperion Fury dispune de tehnologia sensor exclusiva Logitech, Fusion Engine, care poate detecta peste 12 metri pe secunda (IPS) si tehnologia Delta Zero, ce asigura o acuratete de neegalat.

“Am dorit sa cream cel mai rapid mouse din lume care sa slujeasca gamerilor FPS, iar dupa trei ani intensivi de research si dezvoltare, suntem mandri sa lansam G402,” a declarat Ehtisham Rabbani, manager general al diviziei de gaming din cadrul Logitech. “Logitech G402 Hyperion Fury este cel mai rapid mouse de gaming si cel mai bun mouse pentru gameplay FPS ultra-rapid. Design-ul ergonomic, combinat cu precizie si capabilitatea lui Fusion Engine, iti permite sa obtii glisari rapide, care te vor ajuta sa castigi, dovedind inca o data ca “Science Wins”!”Logitech_G402_1Logitech G402_2

Creata de inginerii de la Logitech, tehnologia Fusion Engine, integrata mouse-ului Hyperion Fury, rezolva o problema pe care multi gameri de FPS o au: mouse-ul lor nu poate detecta miscarile foarte rapide. Imbinand tehnologia optica cu un accelerometru si un giroscop, Fusion Engine ofera o viteza de tracking inegalabila, amplificand senzorul optic.

Viteze superioare de tracking

Un procesor ARM integrat de 32 biti sta la baza Fusion Engine, permitand tracking acurat a vitezelor ce depasesc 12 metri pe secunda. In plus, materialele usoare din care este construit mouse-ul si picioarele low-friction sunt favorabile unor miscari rapide, extrem de confortabile.

Logitech G402_4

Acuratete si precizie

Tehnologia Logitech Delta Zero asigura acuratete excelenta pentru Hyperion Fury. Patru setari DPI pot fi accesate instant. Folosind Logitech Gaming Software, poti adauga o a cincea setare DPI si poti personaliza experienta dupa bunul plac. Putand ajusta rezolutia de la 4000 DPI pana la 240 DPI, Hyperion Fury iti ofera flexibilitatea sa razbesti in batalie.

Logitech G402_3

Setari personalizabile

Hyperion Fury dispune de opt butoane programabile ce pot fi configurate pentru orice activitate – fie macro-uri complexe, fie actiuni singulare – folosind Logitech Gaming Software. Configuratia personalizata poate fi salvata in memoria interna pentru viteza maxima si accesibilitate. Si datorita unei rate de raport de o milisecunda, Hyperion Fury asigura ca toate comenzile tale sunt executate extrem de rapid.

Pret si disponibilitate

Logitech G402 Hyperion Fury FPS Gaming Mouse va fi disponibil in Europa incepand cu luna august 2014, la un pret recomandat de 59,99 Euro. Pentru mai multe informatii, accesati www.gaming.logitech.com.

NEWARK, California – 30 iulie 2014 – Logitech

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.