Bitdefender Mobile Security intareste protectia datelor personale cu modului App Lock pentru Android


Screenshot_2014-05-19-11-17-38                 Bitdefender, liderul pietei romanesti de solutii de securitate, anunta lansarea App Lock, un modul suplimentar de protectie in aplicatia Bitdefender Mobile Security, ce le da posibilitatea utilizatorilor sa decida cine poate accesa aplicatiile de pe dispozitivul lor mobil.

Astfel, noul Bitdefender Mobile Security & Antivirus permite restrictionarea accesului la aplicatiile pe care utilizatorul le considera sensibile prin intermediul App Lock. Modulul blocheaza accesul la informatii personale pe care le protejeaza cu un cod PIN.

’’Desi ne protejam dispozitivele mobile cu un cod de acces se intampla foarte des sa permitem prietenilor sau copiilor accesul la telefonul nostru pentru diverse activitati. Cu App Lock va puteti lasa copilul sa se joace linistit fara teama ca ar putea accesa continut personal sau sensibil si fara sa fie nevoie sa va delogati din conturi de mesagerie. Setati o singura data un cod de acces in aplicatiile ce trebuie protejate si nimeni nu va avea acces la ele. Credem ca dupa aceasta ultima actualizare, Bitdefender Mobile Security este foarte aproape de solutia ideala de Android’’, a declarat Catalin Cosoi, Chief Security Strategist, Bitdefender.  Screenshot_2014-05-19-11-14-41

App Lock afiseaza o lista cu aplicatii instalate si permite utilizatorilor sa ia masuri de precautie suplimentare restrictionand accesul la acele aplicatii care ar putea provoca cheltuieli nedorite sau care ar putea afecta intimitatea utilizatorului. Oricine foloseste dispozitivul va trebui sa introduca codul Bitdefender pentru a accesa acele aplicatii.

Bitdefender Mobile Security & Antivirus ofera pe langa protectia impotriva aplicatiilor periculoase si scanare la cerere, blocarea terminalului de la distanta prin modului Anti-Theft, minimizarea impactului asupra bateriei si antivirus performant produs de creatorul celei mai eficiente solutii de securitate online.

BUCURESTI, 22 mai 2014 – Bitdefender

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.