Prin intermediul carcasei QuickCircle, LG ofera un preview al noului smartphone G3


LG G3_QuickCircle Case_Shine Gold                Cand LG Electronics (LG) va lansa oficial mult asteptatul LG G3 saptamana viitoare, se va introduce, de asemenea, un alt produs care a fost proiectat pentru a face G3 mult mai util, carcasa QuickCircle. Carcasa în format de dosar permite utilizatorilor sa se bucure de diferite functii fara a fi nevoie sa fie deschisa. Utilizatorii pot verifica ora, efectua apeluri, trimite mesaje, face fotografii, asculta muzica sau pot obtine informatii legate de sanatatea lor direct din fereastra circulara.

 

Mai eleganta decat carcasele traditionale pentru smartphone, care au fereastra dreptunghiulara, carcasa LG QuickCircle vine în cinci culori atragatoare: negru metalic, alb, auriu, verde menta, roz indian. Carcasa este creata pentru a proteja marginile laterale ale lui LG G3, pastrand în acelasi timp liniile elegante ale design-ului original. Pentru a accentua eleganta design-ului ferestrei circulare, Smart Lightning emite o lumina alba, stralucitoare, circulara în interior, de fiecare data cand carcasa este deschisa /închisa sau un mesaj de apel / text este primit.

 

LG G3_QuickCircle Case_Metallic BlackIncarcarea compatibila cu standardul interfetei Qi este, de asemenea, posibila cu carcasa QuickCircle, adaugand mai mult confort si portabilitate. Un kit de dezvoltare software va fi disponibil de luna viitoare, pentru a permite consumatorilor sa îsi personalizeze smartphone-urile LG G3, pentru a utiliza functii personalizate cu ajutorul carcasei QuickCircle.

 

“Ecosistemul de smartphone-uri este în continua evolutie – carcasele nu mai sunt create doar pentru protectie împotriva loviturilor,” a declarat Dr. Jong-seok Park, presedinte si CEO al companiei LG Electronics Mobile Communications Company. “Ele sunt accesoriul perfect care ofera functii suplimentare ce adauga mai multa valoare pentru un dispozitiv mobil. Cu carcasa QuickCircle, am depasit linia de baza si am reusit sa facem posibila personalizarea, pentru a se potrivi mai bine nevoilor utilizatorilor.”

22 Mai 2014, Bucuresti – Lg Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.