HyperX aduce la DreamHack Bucuresti cei mai buni jucatori profesionisti din lume


HyperX-DreamHackHyperX®, divizia companiei Kingston Technology Inc., liderul mondial independent in produse de memorie, aduce cei mai titrati jucatori profesionisti din lume la evenimentul de gaming DreamHack Bucuresti. Jucatori ai echipelor Alliance, Cloud 9 HyperX, NaVi, SK Gaming si TeamLiquid vor fi prezenti la standul HyperX din cadrul DreamHack, eveniment ce are loc in zilele de 26-27 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

 

„DreamHack Bucuresti este cel mai bun loc pentru a lua legatura cu pasionatii de jocuri din Romania”, a declarat Gabriel Gidea, director de dezvoltare Romania si Bulgaria, Kingston Technology. „In fiecare an am primit un feedback pozitiv din partea vizitatorilor de la standul nostru, iar anul acesta vom avea si mai multe activitati pentru pasionatii de jocuri.”

c va gazdui o serie de activitati pentru toate tipurile de jucatori. Vizitatorii care vor ajunge la stand inaintea orei 12:00 vor avea sansa de a se inregistra intr-o competitie de Dota 2 ce va functiona pe 10 sisteme echipate cu cele mai noi memorii si SSD-uri HyperX. Competitia se va desfaşura de-a lungul ambelor zile ale evenimentului, iar castigatorii vor putea pleca acasa cu premii precum SSD-ul HyperX 3K SSD si noile memorii HyperX Fury. In plus, fanii jocului Dota 2 vor putea sa ii intalneasca pe cei mai buni jucatori de Dota 2 de la echipe precum Alliance si NaVi, care vor fi prezenti la standul Kingston.

 

Anul acesta, jucatorul profesionist al echipei SK Gaming, Danny “HuskY” Engles va fi din nou membru al standului HyperX si ii va provoca pe cei pasionati de gaming la competitii 1 la 1 in jocurile Asseto Corsa si Formula 1. Cei care vor accepta provocarea lui Danny vor avea ocazia sa concureze in cel mai nou simulator de curse, Romotion, ce dispune de componente hidraulice care asigura o experienta reala de gaming. Jucatorii cu cel mai bun timp ai fiecarei zile vor fi recompensati cu cate un SSD HyperX 3K cu capacitate de 120 GB. Totodata, cei care vor reusi sa depaseasca rezultatele lui Danny vor primi mai multe premii.

Tudor „Monstru” Badica si Matei „Matose” Mihaţoiu vor „raci” atmosfera cu o sesiune de overclocking in fiecare zi, in care vor incerca sa doboare recordurile stabilite folosind memorii HyperX si procesoare grafice NVIDIA GTX.

 

Totodata, la standul HyperX, pasionatii de gaming au ocazia sa cunoasca membrii ai echipei de pro-gaming “Team Liquid”, printre care se numara Patrick “Bunny” Brix, Song “HerO” Hyeon Deok, Grzegorz “MaNa” Komincz, dar si pe cei ai echipelor Alliance, Cloud 9 HyperX, NaVi, SK Gaming si pe jucatorii renumiti de Hearthstone, Andrey „reynad’ Yanyuk si Octavian „Kripparrian” Moroşan.

 

Jucatorii care se inscriu in competitia de Dota 2, dar si vizitatorii, au ocazia sa testeze in exclusivitate la DreamHack Bucuresti noile casti HyperX Cloud, construite special pentru gameri.

 

Aflat in partea dreapta a scenei principale, standul HyperX va gazdui in fiecare zi tombole in cadrul carora vizitatorii vor castiga cele mai cool produse HyperX.

 

 

Bucuresti, Romania – 24 aprilie, 2014 – Kingston Technology

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.