Insignia 785 PRO – prima tableta GOCLEVER bazata pe procesorul Intel® Atom™


785PRO_01GOCLEVER isi extinde gama de tablete Android de 7,85 inch, cu modelul Insignia 875 PRO construit in jurul unui procesor Intel Atom Z2580 de 2 GHz, care ofera operformanta sporita combinata cu un timp extins de functionare.

Noile procesoare Intel® Atom™ au fost concepute pentru dispozitivele mobile, tinand cont de faptul ca dimensiunile reduse si performantele crescute sunt cele mai importante criterii in aceasta categorie. Noile chipuri fac fata fara probleme celor mai noi jocuri, celor mai avansate efecte grafice si asigura redarea continutului video HD. De asemenea, tehnologia inovatoare de la Intel garanteaza o stabilitate crescuta pentru rularea aplicatiilor, un criteriu deosebit de important pentru utilizatorii business. Datorita tehnologiei Hyper-Threading, noile procesoare Intel® Atom™ cu doua nuclee asigura o performanta similara procesoarelor cu patru nuclee.785PRO_03

„Tabletele Android au devenit atat de populare in ultima perioada, incat putem vorbi despre o adevarata revolutie a tabletelor in lumea gadget-urilor”, a declarat Raiman Panek, Vice-Presedintele GOCLEVER. “Inca de la inceput am avut incredere in aceasta categorie de produse si am incercat sa ne diferentiem de competitori prin implementarea celor mai noi tehnologii si prin crearea unui trend inovator. Urmarim cu mare atentie nevoile utilizatorilor nostri si incercam sa ne adaptam la ele in mod constant. Asa s-a nascut si noua tableta bazata pe procesorul Intel Atom”.

785PRO_02Noua tableta Insiginia 785 PRO se distinge prin ecranul IPS de 7.85 inch cu o rezolutie de 1024 x 768, cu formatul imaginii de 4:3. Lista de specificatii tehnice este completata de GPU-ul PowerVR SGX544, de 1 GB de memorie RAM DDR2 si de 16 GB de spatiu de stocare incorporat, care poate fi extins prin folosirea de carduri microSD cu capacitate de pana la 32 GB. Aceasta configuratie asigura o durata lunga de functionare pentru navigarea pe Internet, oferind totodata suficienta putere de calcul pentru rularea celor mai avansate jocuri si aplicatii.

Dispozitivul este pus in functiune de sistemul de operare Android 4.2.2 (Jelly Bean), incluzand pe langa modul GPS si suport pentru standardul Wireless Display. Prin conectarea adaptorului GOCLEVER AERODISPLAY, continutul video (imagini si filme) pot fi redate pe alte ecrane, precum televizoare sau proiectoare. Tableta este echipata cu doua camere: o camera frontala de 2 MP si o camera principala cu o rezoltie de 5 MP.

Insignia 785 PRO este un dispozitiv elegant cu un design si dimensiuni care il fac deosebit de confortabil de folosit. Noua tableta are o grosime de 7.2 mm si o greutate de doar 310 g. Carcasa de aluminiu gazduieste o baterie de 4600 mAh, care asigura o durata de functionare de aproximativ 5 ore.

Cea mai noua tableta GOCLEVER este deja disponibila pe piata din Romania incepand cu pretul de 749 lei

Bucuresti, 27 martie 2014 – GOCLEVER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.