Noile dispozitive Home Entertainment de la Samsung


CES HT-H7730WM Blu-ray Home Entertainment System

Samsung Electronics America, Inc. a anuntat lansarea unei noi serii de produse audio, care imbunatateşte experienta de divertisment de acasa.

Dupa ce in 2013 a lansat sistemul Samsung Shape Wireless Audio Multiroom System, Samsung a investit in continuare in dezvoltarea sistemelor audio pentru a le oferi consumatorilor un sunet excelent, in fiecare camera. Astfel, noile produse integreaza tehnologia multiroom si wireless pentru sistemele de Home Entertainment din 2014, SoundBar si player Blu-ray. Noua linie de produse reflecta cererea tot mai mare de solutii care sa le ofere consumatorilor posibilitatea de a gestiona cat mai multe surse audio.

Lansarile de la CES 2014 includ:

  • Adaugarea unei boxe entry-level M5 la sistemul Samsung Wireless Audio – Multiroom. Boxele pot fi folosite individual sau pot fi conectate wireless cu alte produse Samsung pentru a crea sisteme audio personalizate.
  • Sound Bar si Sound Stand – ce ofera un sunet puternic si clar, precum si o folosire eficienta a spatiului, datorita design-ului si tehnologiei inovatoare.
  • Sistemul Samsung MX – HS8500 GIGA Sound, primul sistem audio din lume cu difuzoarele integrate, pregatit sa transforme orice incapere in cel mai tare club din oras. Rotile integrate, ce ofera mobilitate maxima, sunetul puternic si efecte de iluminare sincronizate completeaza experienta Giga.
  • Sistemul Samsung HT – H7730WM Blu-ray Home Entertainment este un sistem cu 7.1 canale (9.1 canale virtuale), pe care numai Samsung le poate oferi, datorita integrarii exclusive a codecului DTS Neo: Fusion II. Boxele Carbon Nano Tube vin impreuna cu tuburile vidate Digital Amplification pentru a oferi un sunet cald si natural, dar uimitor de puternic.
  • Telecomanda Samsung Smart Control – versiunea imbunatatita a telecomenzii din 2013 – ce surprinde prin functiile noi si designul ergonomic.

 

Intregeste experienta muzicala cu sistemul Shape Samsung Wireless Audio – Multiroom

Sistemul Samsung Shape Wireless Audio – Multiroom le permite iubitorilor de muzica sa se bucure de divertisment wireless in orice camera a casei, folosind diverse surse de continut. Difuzoarele flexibile pot fi utilizate independent sau in combinatie cu Audio Wireless – Multiroom Hub si boxele suplimentare M7 sau noile boxe M5, pentru a crea un sistem surround multiroom, prin mai multe canale. Instalarea usoara, de tip plug-and-play, face confortabila setarea intre produsele Audio-Video Samsung, iar designul se integreaza armonios in orice tip de incapere.

 

ZachSamsung SoundBars: sunet TV imbogatit, cu o componenta hardware eleganta

Samsung HW-H750 Soundbar amplifica orice experienta de home entertainment datorita puterii de 320W, capabila sa redea un sunet excelent. Oferind un sunet cinematografic si realist pentru a imbunatati experienta home theater, Soundbar-ul combina sunetul natural analog cu cea mai recenta tehnologie digitala audio.

HW-H600 Sound Stand este proiectat pentru a se potrivi cu televizoare care variaza in marime, de la 32 inci pana la 55 de inci. Tehnologia multi-direction ofera un sunet pe 4.2 canale, intr-un corp de dimensiuni reduse (1.4″). Dispozitivul acompaniaza perfect televizorul din dormitor sau unul dintr-un spatiu mai mic, indeosebi in care un sistem de sunet complex nu se potriveste.

Atat Soundbar-ul cat si Sound Stand ii ajuta pe consumatorii sa stabileasca usor si comod conexiuni wireless cu televizorul.

CES MX-HS8500 GIGA Sound SystemFi gazda petrecerii cu sistemul MX – HS8500 GIGA
Fiind prima componenta audio cu roti integrate, sistemul GIGA MX – HS8500 se potriveste in orice situatie in care sunt necesare atat un sunet de cea mai buna calitate, cat si dispozitive de iluminat versatile. Cu 2.500W, si boxele special concepute MX-HS8500 ofera putere şi o experienta deosebita.

Subwooferele de 15 inci ajung pana la 35Hz pentru a simti din plin atmosfera de petrecere. Opt efecte DJ diferite, plus o functie de tip panning care poate fi combinata cu alte sapte efecte, reprezinta 15 moduri de a crea atmosfera dorita.

Iubitorii de sport si iubitorii de film pot conecta MX – HS8500 wireless la un TV Samsung compatibil pentru a avea parte de o aventura captivanta, fara a pierde calitatea sunetului, datorita noului codec Samsung Bluetooth Hi-Fi.

Sistemul HT – H7730WM Home Entertainment – sunet de inalta calitate pentru un televizor de inalta calitate

Cu sunet uimitor si tehnologie audio exclusiva de la Samsung, sistemul Home Entertainment HT – H7730WM ofera o experienta audio extraordinara. Datorita parteneriatului cu DTS, dezvoltatorul de top din zona audio-digitala, Samsung este singura marca de electronice de consum care ofera noul codec DTS Neo: Fusion II, in 2014. Acesta tehnologie de ultima generatie creeaza un sunet virtual pe 9.1 canale prin interpolarea materialului sursa, transformand experienta sonora.

Sistemul HT – H7730WM este alimentat de un amplificator care ofera ascultatorilor tot ceea ce este mai bun din lumea analoga si cea digitala – naturaletea tuburilor vidate analogice si puterea si eficienta de amplificare digitala. Cunoscatorii vor aprecia sunetul natural, dintr-o gama completa fara distorsiuni si fara intreruperi.

Boxele cu difuzoare inalte contin nu numai conductori gama medii si tweetere, dar, de asemenea, difuzoare inalte care pot fi inclinate in sus pentru a crea canale de inaltime care imbunatatesc experienta de sunet surround. Ca rezultat, sunetul surround pe 7.1 canale este realizat cu doar 6 difuzoare (2 tallboys, 2 sateliti spate wireless, 1 centru si 1 sub – woofer).

Player-ul Blu-ray al sistemului dispune de proprietate UHD Upscale Processor de la Samsung, care genereaza imagini realiste, in culori vii. Rezolutia HT – H7730WM este de doua ori mai mare fata de rezolutia video conventionala de 1080p si este capabil sa faca upscale de la continutul standard si high-definition la Ultra – High Definition ( UHD ) – rezolutie de patru ori mai mare decat cea de 1080p – facandu-l compatibil cu televizoare UHD. Aceasta capacitate de ridicare a nivelului UHD inseamna, de asemenea, ca proprietarii de HT – H7730WM vor fi pregatiti pentru urmatoarea generatie de televizoare.

Telecomanda Samsung „Smart Control”, control sporit al comenzilor intr-un design ergonomic

Odata cu lansarea generatiei de Smart TV-uri din 2014, Samsung lanseaza si telecomanda „Smart Control”, versiunea imbunatatita a telecomenzii pentru Smart TV din 2013. Cu Smart Control, continutul de pe Smart TV poate fi controlat mai simplu si cu o precizie mai mare datorita touchpad-ului imbunatatit, care recunoaste mai multe gesturi. Utilizatorii au acum si posibilitatea de a crea shortcut-uri pentru cele mai folosite comenzi. Functia Voice Interaction le permite utilizatorilor sa navigheze catre continutul dorit prin comenzi vocale folosind limbajul natural.

Designul ergonomic al telecomenzii Smart Control o face mult mai simplu de folosit datorita formei ovale. Utilizatorii pot umari mai multe tipuri de continut pe acelasi ecran accesand butonul dedicat Multi-Link Screen. Versiunea telecomenzii pentru Smart TV din 2014 include si alte functionalitati cum ar fi butonul Soccer Mode, care optimizeaza vizualizarea programelor de fotbal, iar tastatura virtuala va putea fi accesata mai repede si mai usor.

Bucuresti, 6 ianuarie 2014 – Samsung Electronics America

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.