Intel Inside FC Barcelona


Carles Puyol, Sandro Rosell, Deborah Conrad si Gerard PiqueIntel si FC Barcelona anunta incheierea unui parteneriat

  • Intel, in calitate de partener oficial al FC Barcelona, va permite clubului de fotbal sa fie unul dintre cele mai avansate tehnologic din lume;
  • Logo-ul Intel Inside® este primul logo al unui partener care va aparea in interiorul tricourilor jucatorilor FC Barcelona;
  • Intel va aduce echipa FC Barcelona mai aproape de fani cu ajutorul tehnologiei si a altor programe care vor fi anuntate anul viitor.

Intel Corporation si FC Barcelona au anuntat astazi incheierea unui parteneriat care aduce impreuna doua branduri ce impartasesc aceleasi valori fundamentale, ca inovatia si performanta, si de asemenea, pentru a sustine si imbunatati comunicarea cu comunitatile de sustinatori din intreaga lume.Deborah Conrad

“Acest parteneriat este pentru Intel mai mult decat o sponsorizare”, a declarat Deborah Conrad (foto), Chief Marketing Office, Intel. ”Tehnologiile pe care le dezvoltam si programele la care lucram impreuna sunt concepute pentru ca FC Barcelona sa devina cel mai avansat club de fotbal din lume din punct de vedere tehnologic si pentru a lansa una dintre cele mai ambitioase initiative la nivel educational”, a adaugat ea.

Simbolul acestui parteneriat este reprezentat de tricoul FC Barcelona care va avea pe interior logo-ul Intel Inside. Acesta este primul logo al unui partener care va fi afisat in interiorul unui tricou al unui club de fotbal. Tricoul a fost prezentat astazi la baza de antrenament a FC Barcelona de catre Deborah Conrad, Sandro Rosell, Presedinte al FC Barcelona si de jucatorii Gerard Pique si Carles Puyol. Noul tricou va fi purtat incepand cu meciul impotriva echipei Villareal care are loc pe 14 decembrie.

 

Anunt parteneriat Intel - FC Barcelona“Este o mandrie extraordinara pentru FC Barcelona sa isi uneasca fortele si sa impartaseasca aceleasi valori cu o companie de un asa prestigiu, cum este Intel”, a spus Rosell. ”Suntem deschizatori de drumuri in domeniile noastre si sunt convins ca aceasta colaborare pe care am inceput-o astazi este foarte importanta. Are o semnificatie mult mai mare decat o sponsorizare.”

Planurile prezentate astazi includ:

  • Furnizarea celor mai dezvoltate dispozitive bazate pe tehnologia Intel studentilor academiei La Masia, pentru a initia si creste o cultura bazata pe creativitate.
  • Echiparea jucatorilor si antrenorilor cu cele mai noi dispozitive 2 in 1 cu Intel Inside, in acelasi timp lucrand cu clubul la imbunatatirea cercetarii, trainingurilor si performantelor, cu noi tehnologii.
  • Imbunatatirea experientei fanilor la Camp Nou (stadionul din Barcelona) prin cele mai noi tehnologii.
  • Oferirea celor mai noi tehnologii retelei educationale pe care FC Barcelona a dezvoltat-o peste tot in lume.

BARCELONA, Spania, 12 decembrie 2013 – Intel Corporation

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.