NVIDIA lanseaza competitia GeForce Cup


NVIDIA_GeForce Cup           NVIDIA lanseaza de sarbatori o noua provocare gamerilor, motiv in plus pentru a petrece momente intense in jocul favorit. NVIDIA GeForce Cup reprezinta o competitive ce se adreseaza pasionatilor de Dota 2 care vor avea sansa de concura pentru o serie de premii interesante.

 

Dota 2 face parte din categoria jocurilor multiplayer online battle arena game (MOBA) si este produs de Valve Corporation, fiind un titlu free-to-play. Acesta este disponibil in exclusivitate prin intermediul platformei Steam, propria aplicatie de distributie online a companiei Valve. Meciurile din Dota 2 aduc impreuna doua echipe formate din 5 jucatori, fiecare ocupand o baza fortificata, plasata la una dintre marginile hartii de joc. O factiune este declarata victorioasa in momentul in care una dintre echipe distruge structura centrala a celeilalte, cunoscuta sub numele de Ancient. Fiecare jucator controleaza un ”Erou”, scopul acestuia fiind sa creasca in nivel si sa colectioneze cat mai multe obiecte, in timp ce lupta impotriva adversarilor pentru a obtine victoria.

“Suntem extrem de incantati de faptul ca putem oferi jucatorilor inca un motiv pentru a se bucura de sarbatori,” declara David Koblizek, PR manager NVIDIA. “In urma lansarii noii serii de unitati de procesare vizuala GeForce GTX 7, continuam sa ne indreptam atentia catre nevoile si dorintele jucatorilor. Competitia GeForce Cup reprezinta inca un exemplu in aceasta directie.”

 

GeForce Cup, competitia adresata Dota 2, va debuta pe 18 decembrie si va avea o durata de 2 luni. Turneele locale de calificare, organizate separat pentru zona balcanica (Serbia, Slovenia, Macedonia), Bulgaria, Croatia si Romania, se vor extinde pe o perioada de 6 saptamani, cu 16 cupe diferite – 4 pentru fiecare tara, evenimente urmate imediat de finale. In urma acestui stadiu, va exista o faza a grupelor si apoi un bracket final, fiecare cu durata de o saptamana. Toti jucatorii ce ajung sa participle in acest stadiu vor fi rasplatiti cu o unitate de procesare vizuala GeForce GTX 760. Ulterior, trei gameri din fiecare tara participanta vor primi invitatia de a juca in marea finala, unde isi vor disputa premiul de 1.500 $.

 

Competita este deschisa tuturor jucatorilor ce locuiesc in una dintre tarile participante iar inscrierea se poate realiza accesand linkul corespunzator tarii de origine. Tot aici vor fi disponibile si informatiile complete de inregistrare si de organizare a evenimentului:

 

Bulgaria – http://www.esl.eu/bg/dota2/nvidia_cup/

Romaniahttp://www.esl.eu/ro/dota2/nvidia_cup/

Croatia – http://www.esl.eu/hr/dota2/nvidia_cup/

Balcanihttp://www.esl.eu/balkans/dota2/nvidia_cup/

Bucuresti — 12 decembrie, 2013— NVIDIA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.