DOMO si Maguay lanseaza configuratorul de sisteme laptop si desktop Maguay


Maguay & DomoDOMO si Maguay  lanseaza configuratorul pentru laptop-urile, desktop-urile si statiile de lucru proprii, direct de pe site-ul DOMO.

„Cererile clientilor nostri din ultimul an ne-au facut sa intelegem ca nu intotdeauna un device preconfigurat este cea mai buna optiune pentru ei.  Venim in intampinarea acestora prin implementarea configuratorului Maguay care le va oferi exact produsul de care au nevoie, cu cel mai mic efort. Dorim sa fim aproape de clienti inca din fazele premergatoare achizitiei, cu informatiile aferente pentru ca acestia sa poata lua cele mai bune decizii. Suntem ferm convinşi ca segmentul de clienţi care doresc  tehnologie personalizata  va aprecia aceasta dezvoltare” a declarat Dan Alecu, Director Comercial DOMO.ro.

 „Ca urmare a relatiei de succes dintre noi si DOMO, dupa 3 ani de parteneriat, lansam configuratorul de sisteme Maguay, direct pe site-ul DOMO. Acesta a fost creat in ideea de a acoperi un segment de piata neatins si anume, cel al clientilor cu personalitate, care inteleg sa isi aleaga singuri configuratia unui sistem (fie laptop, fie desktop) astfel incat sa beneficieze de ceea ce isi doresc fara sa fie nevoiti sa plateasca pentru optiuni pe care nu le folosesc. Configuratorul permite construirea oricarui sistem Maguay, fie el laptop, desktop de gaming sau statie de lucru de inalta performanta dupa necesitatile si dorinta beneficiarului.” a declarat Andreea Kulcsar, Retail Manager Maguay.

La categoria laptop-uri de gaming, posibilitatea construirii propriului computer dupa bunul plac, buget si necesitati este dusa la un alt nivel. Cele mai puternice procesoare Intel® Core™ i7 din generatia a IV-a, Haswell precum si puternicele procesoare grafice bazate pe nucleu Kepler, cu pana la 4 GB de memorie GDDR5 asigura o experienta de gaming greu de atins de produsele concurente – chiar si de catre marcile de top, la nivel international. Performanta extrema si dotari de exceptie, in cele mai puternice laptop-uri de gaming din Romania.

Modelele din seria P pot fi configurate la nivel de procesor, memorie RAM (pana la 32 GB), placa video (chiar si in configuratie duala, 2 x GeForce GTX 780M, fiecare cu cate 4GB de memorie), hard disk si/sau SSD si altele. Iar un important aspect este posibilitatea achizitionarii lui cu sistemul de operare dorit sau fara, lasand cumparatorului aceasta decizie. Preturile laptop-urilor de gaming sunt imbatabile, fiind cu o clasa de performanta superioara fata de produsele concurente din aceeasi gama de pret.

 „De ce Maguay? Pentru ca de peste 20 ani producem sisteme de inalta performanta. Am spus mereu asta si nu a fost doar marketing. Presa de specialitate ne-a premiat, ani la rand, iar alegerea cititorilor a fost – si nu doar o singura data – sistemul Maguay din testul comparativ. Am fost cunoscuti doar de catre specialisti si pasionati, dar acest lucru a inceput sa se schimbe. Iar parteneriatul cu DOMO este un pas inainte, catre cumparatorii care vor tehnologie, calitate si performanta la un pret corect, dincolo de o simpla eticheta.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager Maguay.

Modelele din seria H au aceleasi posibilitati, mai putin cea a placii video dedicate, care nu poate fi schimbata.

Ultrabook-urile din seria U permit, de asemenea, selectarea cantitatii de memorie RAM, unitatile de stocare (hard disk si/sau SSD), suport pentru Intel Wireless Display si touch screen, in cazul modelului U1402i.

Pe partea de sisteme desktop si statii de lucru, posibilitatile sunt si mai mari.

Un alt avantaj major al sistemelor de calcul Maguay este certificarea conformitatii lor cu standardele UE, dar si validarea functionarii lor hardware si software de catre principalii generatori de tehnologie: listarea Windows WHQL garantand o functionare fara cusur cu cele mai noi sisteme de operare Windows.

Configuratorul este disponibil la adresa www.domo.ro/configurator si este optimizat inclusiv pentru touch screen. Primii 50 de clienti DOMO care-si vor configura un computer Maguay vor primi un cadou.

Bucuresti, 12 decembrie 2013 – DOMO & Maguay

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.