COSMOTE Romania ofera in exclusivitate trafic nelimitat, netaxat, in cadrul aplicatiei WhatsApp


Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidențial RomâniaIn prezent, oamenii folosesc din ce in ce mai mult mesajele instant, deoarece astfel le este mai usor si mai rapid sa tina legatura cu familia si prietenii. COSMOTE Romania introduce o noua oferta promotionala in exclusivitate pe piata din Romania, furnizand clientilor cu abonament si celor de cartele preplatite trafic nelimitat, netaxat, in cadrul aplicatiei WhatsApp, una dintre cele mai populare multi-platforme ce ofera utilizatorilor posibilitatea de a face schimb gratuit de mesaje, imagini si continut audio.

„Miliarde de mesaje si fotografii sunt schimbate in fiecare zi intre utilizatorii WhatsApp din toata lumea, iar circulatia rapida a informatiei a devenit o nevoie foarte importanta pentru clientii care doresc sa impartaseasca noutatile cu familia, prietenii si colegii.  Exclusivitatea pe piata locala demonstreaza ca operatorul COSMOTE Romania inoveaza continuu, astfel incat clientii sa se poata bucura in totalitate de posibilitatea de a comunica in timp real oferita de tehnologie”, a declarat Mathias Hanel, Director Executiv Comercial Segmentul Rezidential Romania.

Jan Koum, co-fondator și CEO WhatsApp, IncMisiunea noastra este de a permite oamenilor sa comunice cu prietenii lor si cu cei dragi din toata lumea”, a declarat Jan Koum, co-fondator si CEO WhatsApp, Inc. „Suntem incantati de parteneriatul cu operatorul COSMOTE Romania, prin care punem la dispoziţie o oferta avantajoasa utilizatorilor nostri comuni din Romania. Acest parteneriat ne permite sa fructificam prezenta COSMOTE pe piata din Romania si sa continuam extinderea semnificativa a WhatsApp ca lider global in segmentul comunicarii mobile”, a adaugat el.

Abonaţii care activeaza unul dintre noile planuri tarifare din portfoliul COSMOTE Free sau orice extraoptiune Connect Mobile Free sau Connect Mobile+ vor beneficia automat de trafic nelimitat in aplicaţia WhatsApp, pe durata ofertei promotionale de Craciun. Noua oferta promotionala este disponibila pentru clientii noi, pana pe 15 ianuarie 2014.

De asemenea, utilizatorii serviciilor preplatite COSMOTE care activeaza in perioada promotionala extraoptiunea Super Unlimited, Travel Pack, Premium, Smartphone 12 sau Smartphone 15 vor beneficia automat de trafic netaxat in cadrul WhatsApp. Aditional, clientii care aleg alte extraoptiuni decat cele anterior mentionate pot beneficia de trafic nelimitat in cadrul WhatsApp prin activarea, in plus, a unei extraoptiuni Connect Mobile sau o noii extraoptiuni de sine statatoare WhatsApp, pe durata perioadei promotionale.

Cei care aleg Connect Mobile 500 MB (5 euro), Connect Mobile 750MB (6,5 euro) sau Connect Mobile 2GB (9 euro) vor primi automat trafic nelimitat si netaxat in cadrul WhatsApp, in timp ce clientii care activeaza Connect Mobile 150MB (3 euro) pot beneficia de oferta promotionala prin activarea, in plus, a noii extraoptiuni WhatsApp.

Extraoptiunea de sine statatoare WhatsApp este recurenta, iar pentru 1,5 euro credit/luna ofera trafic nelimitat in cadrul aplicatiei WhatsApp.

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

Bucuresti, 28 noiembrie 2013 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.