AXN si Sony Mobile, nou parteneriat regional


AXN_Sony_MobileContinuand succesul parteneriatului din primavara acestui an, Sony Mobile si AXN reediteaza colaborarea pentru o campanie unica in Europa Centrala. Sponsor principal al serialului Politisti fara frontiere, cea de-a treia productie originala AXN, Sony Mobile beneficiaza de eficienta solutiilor valoroase de advertising pentru a promova noul smartphone  Sony XperiaTM Z1. Pentru acest parteneriat, AXN utilizeaza noul sau element grafic care apare pe ecran in timpul difuzarii programului, comunicand mesajul campaniei.

De-a lungul parteneriatului, imaginile splendide si scenele pline de actiune exploziva ale serialului Politisti fara frontiere apar in spoturile sponsorului, special adaptate serialului, precum si in cadre dedicate sau in spoturi ce promoveaza jocul online de pe website-ul AXN. Elementul grafic apare pe ecran in timpul episoadelor si o animatie spectaculoasa cu noul smartphone Sony Xperia Z1, rezistent la praf si apa, cu o camera foto de 20 megapixeli, atinge telespectatorul intr-un mediu interactiv.

Campania de sponsorizare va rula pana la finalul primului sezonul al serialului Politisti fara frontiere, in sase tari simultan: Polonia, Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia si Ungaria. Intreg pachetul parteneriatului a fost initiat si dezvoltat de catre Sony Pictures Television Networks (SPTN) Central Europe. MEDIACOM, agentia de media buying a Sony Mobile si Cable Direct, regia de media a AXN, au participat, de asemenea, la realizarea campaniei.

15 Octombrie, Bucuresti – Sony Mobile Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.