Epson prezinta tehnologia PrecisionCore pentru a da un nou orizont inovatiilor in domeniul imprimantelor cu jet de cerneala


epson

 

Noua tehnologie scalabila se bazeaza pe calitatea recunoscuta a produselor  Epson, adresandu-se atat mediului industrial, cat si celui de afaceri

Presedintele Epson, Minoru Usui, a anuntat PrecisonCore™, o tehnologie de imprimare cu jet de cerneala de ultima generatie creata pentru a da o noua dimenisune imprimarii. Noua tehnologie ofera produselor Epson o eficienta inegalabila si permite extinderea spre noi piete globale cu potential ridicat. PrecisionCore intareste reputatia brandului Epson in ceea ce priveste calitatea materialelor imprimate, la vitezele ridicate necesare pentru imprimarea industriala si cea comerciala. Tehnologia va fi, de asemenea, integrata in gama de imprimante pentru birouri.

La o conferinta de presa din cadrul LabelExpo, un targ de top din domeniul etichetelor, domnul Usui a explicat cum a combinat Epson anii de expertiza tehnica u recentele descoperiri din domeniul materialelor piezo si cu productia prin intermediul MEMS (sisteme micro-electromecanice) pentru a crea un nou cip de imprimare. Inovatorul cip PrecisionCore ofera performante la nivel comercial intr-o forma compacta, modulara si permite companiei Epson sa implementeze cu usurinta tehnologia de la presele industriale la imprimantele pentru grupuri de lucru si birouri.

PrecisionCore este singura tehnologie de imprimare produsa in serie care utilizeaza o gama atat de larga de cerneluri si medii de imprimare. Tehnologia Epson de inalta performanta cu cap de printare piezo (TFP) utilizata in prezent la imprimantele de mari dimensiuni, segment in care Epson este lider de piata, devine astfel disponibila si clientilor care cauta solutii de imprimare flexibile pentru alte industrii si afaceri. Aceasta tehnologie asiguraculori superioare, calitate imbunatatita a imprimarii si a durabilitatii materialelor produse, pe cea mai larga gama de medii de tiparire, de la documente de afaceri, fotografii si semnalistica la etichete comerciale, ambalaje si materiale textile.

„PrecisionCore reprezinta un pas inainte in ceea ce priveste performantele de imprimare”, a declarat Usui. „Oferim in continuare o calitate exceptionala, datorita controlului superior al punctelor de raster si am introdus un sistem original pentru a asigura fiabilitatea. In acelasi timp, scalabilitatea ne permite sa profitam la maximum de punctele noastre forte istorice: flexibilitatea cernelurilor si durabilitatea capului de imprimare.”

Ciclul unic de productie integrat Epson – de la capul de imprimare piezo pana la echipamentul de imprimare finit – furnizeaza un proces de fabricatie foarte eficient pentru a profita de o serie de oportunitati in domeniul imprimarii digitale, prin intermediul scalabilitatii, calitatii si eficientei costurilor, posibile doar prin productia cu cipuri MEMS.

Noile produse Epson folosesc PrecisionCore pentru a da o noua dimensiune inovatiei si includ cateva premiere: SurePress® L-6034V si L-6034VW sunt primele prese digitale de etichete de la Epson care utilizeaza cerneala rezistenta la radiatii UV si care au o matrice liniara de imprimare; iar SureColor® F2000 este prima imprimanta Epson de tip direct-to-garment (imprimare direct pe textil).

 

Bucuresti, 3 octombrie 2013 – EPSON Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.