Universitatea Politehnica din Bucuresti in parteneriat cu Samsung lanseaza proiectul Innovation Lab


Innovation Lab 1

Studentii de la master vor putea studia cursul optional „Programarea device-urilor mobile si tehnologia Samsung  intr-un laborator perfect adaptat cerintelor lor şi efectua ore de practica in cadrul service-ului Samsung

Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, in parteneriat cu Samsung Electronics Romania lanseaza proiectul Innovation Lab, prin care studentii vor putea beneficia de un laborator complet echipat pentru cursantii Universitatii Politehnice din Bucuresti, precum şi de posibilitatea de a-şi dezvolta abilitatile practice prin intermediul tehnologiei Samsung.   Innovation Lab 2

Proiectul le ofera studentilor in anul II de masterat posibilitatea de a studia cursul optional „Programarea device-urilor mobile si tehnologia Samsung”  intr-un laborator dotat cu 10 tablete,  5 single-units, un e-board si un laptop. Totodata, partea practica aferenta acestui curs se va desfaşura in semestrul II in cadrul service-ului Samsung Plaza, iar 5 dintre studentii care vor efectua acest curs vor avea şansa sa participe la un intership pe perioada verii, cu posibilitate ulterioara de angajare.

„Proiectul dezvoltat in parteneriat cu Samsung le ofera studentilor oportunitatea de a dezvolta si de acumula cunostinte practice, in paralel cu cele teoretice, astfel incat in momentul in care vor absolvi, vor fi pregatiti si vor avea aptitudini care sa ii recomande pentru viitoarea cariera. Programul de practica, precum şi faptul ca studentii vor intra in contact cu specialişti in domeniu, le va da acestora posibilitatea sa devina mai competitivi pe piata muncii”, a declarat Prof. dr. ing. Cristian Negrescu, decan al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

 Innovation Lab 3„Lansarea proiectului Innovation Lab reprezinta inca un pas in consolidarea eforturilor noastre de a sustine tinerii aflati la inceputul unei cariere. Prin intermediul acestui program, studentii vor avea acces la cunostinte practice si vor putea sa aplice informatiile teroretice pe dispozitive de top. Acest lucru le va oferi studentilor o pregatire integrata, compusa atat din cunostinte teoretice superioare, prin intermediul cursurilor prestigioasei Facultati de Electronica, Telecomunicatii şi Tehnologia Informatiei, precum şi din abilitati practice, oferite de Innovation Lab. Aceasta experienta va fi una care  le va deschide multe oportunitati viitoare, inclusiv şansa de angajare in cadrul Samsung”, a declarat Mihaela Stanoiu, Responsabil CSR in cadrul Samsung Electronics Romania.

Obiectivul parteneriatului dintre Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si Samsung il reprezinta oferirea de sprijin in pregatirea studentilor pentru cerintele curente ale pietei muncii, iar acest parteneriat va fi dezvoltat in urmatorii ani.

Bucuresti, 1 octombrie 2013 – Samsung Electronics Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.