iPhone 5C a intrat de azi in oferta evoMAG


Banner-Apple-iPhone-5C

Promisiunea evoMAG de a aduce cat mai rapid clientilor tot ce e mai nou in materie de tehnologie continua cu iPhone 5C. Astfel, dupa ce a adus in premiera iPhone 5S in Romania, evoMAG ofera spre vanzare, tot in premiera, iPhone 5C, modelul mai colorat produs de compania americana Apple.

Incepand de astazi, iPhone 5C poate fi comandat pe evoMAG.ro. Pentru moment, este disponibil la vanzare doar modelul de 16 GB in varianta de culoare alba.

In urmatoarele 7 zile vom oferi si celelalte variante de culori ale modelului iPhone 5C in configuratiile de 16 GB si 32 GB. Am adus modelul iPhone 5C cu o mica intarziere fata de iPhone 5S din cauza ca stocurile sunt aproape epuizate in toata Europa. Insa, interesul mare al romanilor fata de noile produse Apple ne-a determinat sa facem tot posibilul sa le aducem in tara cat mai repede. Estimam ca intr-o saptamana sa vindem cel mult 20 de telefoane iPhone 5C”, a declarat Adrian Dumitru, Project Manager la evoMAG.ro.

Interesul romanilor pentru solutiile mobile de comunicare a crescut semnificativ in ultimii ani, iar acest lucru se observa si in vanzarile evoMAG.

Anul trecut, evoMAG a vandut in total 4.500 de telefoane mobile. Pentru anul 2013 estimam o crestere pe acest segment de aproximativ 35%, pana la circa 6.000 de unitati”, a mai spus Adrian Dumitru.

Noutatile iPhone 5C

Prin iPhone 5C, Apple renunta la aspectul sobru, consacrat de modelele anterioare. Noul telefon are o carcasa din policarbonat si este disponibil in culorile: verde, albastru, galben, rosu si alb. Sub carcasa se gaseste un schelet din otel care ofera un grad ridicat de integritate structurala.

Procesorul A6 este mult mai rapid si este construit in asa fel incat sa optimizeze consumul de energie si sa nu epuizeze rapid bateria.

iPhone 5C integreaza pana la 13 benzi LTE si permite astfel un trafic de date la viteze foarte mari. In plus, camera iSight de 8 MP aduce o calitate extrem de ridicata fotografiilor facute. Iar telefonul vine cu o noua aplicatie pentru camera care pune la dispozitia utilizatorilor 8 filtre care pot fi aplicate inainte sau dupa realizarea fotografiei. Spre exemplu, puteti folosi filtrul „Instant” pentru a oferi o latura vintage unei poze la plaja, puteti face un apus de soare mult mai realist cu filtrul „Chrome”, sau puteti alege „Noir” pentru a face un autoportret in alb si negru.

iPhone 5C vine echipat cu noua camera HD FaceTime. Pixelii mai mari si iluminarea din spate ii confera senzorului o sensibilitate mai mare chiar si in conditiile in care lumina are o intensitate scazuta.

De asemenea, noul telefon are preinstalat sistemul de operare iOS 7 care dispune de o interfata mai fluida si mai plina de viata. Astfel, cel mai avansat sistem de operare de la Apple pentru mobil este compania perfecta a celui mai colorat telefon iPhone de pana acum.

Modelul iPhone 5C de 16GB, in varianta de culoare alba, este disponibil la pretul de 2.999 de lei.

 

Bucuresti, 26 septembrie 2013 – evoMAG

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.