Panasonic prezinta noul sistem de boxe wirelesss NA cu cel mai indelungat timp de redare din industrie


Wireless Speaker System NA10 blue

Modelele SC-NA30 si SC-NA10 ofera pana la 20 de ore de redare, oferind si posibilitatea alimentarii smartphone-ului indiferent de locul in care va aflati

 

Panasonic a anuntat noile sisteme de boxe wireless SC-NA30 si SC-NA10, in cadrul gamei NA. Avand disponibil cel mai indelungat timp de redare din industrie[1], o calitate a sunetului fara rivalitate, conexiuni inteligente si un design elegant, boxele compacte SC-NA30 si SC-NA10, completeaza stilul de viata cu sisteme audio portabile remarcabile.

Cu designul contemporan dar totodata bazat pe stilul clasic Hi-Fi, SC-NA30 ofera o calitate ridicata a sunetului in interior, pe terasa, pe balcon sau in parc. In mod similar si SC-NA10 este perfecta pentru utilizarea interior-exterior, oferind o calitate excelenta audio in gradina, la picnic sau in calatorii.Wireless Speaker System NA10 cover red

“Noua gama NA este perfecta pentru a va bucura de muzica acasa sau pe drum”, a declarat Michael Friedrich, Senior Manager, Home AV Product Marketing, Panasonic Marketing Europe. “Panasonic intelege faptul ca stilurile de ascultare difera de la o persoana la alta, iar noua serie Panasonic NA ofera cea mai buna calitate audio, conexiuni inteligente asociate cu un design atragator care sa se potriveasca cu preferintele audio ale consumatorilor.  SC-NA30 si calitatea sa adio exceptionala este potrivita in casa si in apropierea acesteia, in timp ce SC-NA10, mai compacta, cu capac de protectie unic, ofera portabilitate totala.“

 

Pana la 20 de ore de redare si conectivitate simpla

Cu pana la 20 de ore de redare, atat SC-NA30 cat si SC-NA10 se mandresc cu cei mai buni timpi disponibili in prezent[2], oferind totodata optiuni uimitoare de conectivitate si usurinta in folosire.

Wireless Speaker system SC-NA30 front down blackCompatibile cu aplicatia de muzica Panasonic Music Streaming, SC-NA30 si SC-NA10 permit conectarea smartphone-ului si a tabletei, oferind acces instant la muzica preferata, printr-o simpla atingere.

Asemeni streaming-ului audio disponibil pe echipamentele portabile, Seria NA functioneaza ca speaker phone datorita microfonului incorporat. In plus, datorita bateriilor reincarcabile cu durata de viata mare, smarphone-urile pot fi alimentate prin intermediul unui cablu USB, in timpul redarii muzicii.

 

 

Calitate premium a sunetului, intr-un mod wireless


Angajamentul Panasonic pentru tehnologia end-to-end asigura faptul ca noua serie NA  ofera o calitate a sunetului de neegalat, intr-o forma portabila. De la conexiunile seamless ale dispozitivelor pana la procesare digitala si tehnologia difuzoarelor fiecare element al SC-NA30 si SC-NA10 prezinta cele mai bune performante audio wirless.

IWireless Speaker System NA10 left bluen ciuda designului compact, SC-NA30 prezinta o putere de redare audio incredibila. Cele doua difuzoare frontale de 2 inch si subwoofer-ul integrat reproduc atat un un sunet natural, expansiv, cat si un bas puternic. In plus, radiatorul dublu pasiv protejeaza basul de la vibratiile nedorite, imbunatatind astfel calitatea audio.  SC-NA10 include doua difuzoare frontale de 1.6 inch pentru voce clara si un radiator pasiv ce ajuta la funizarea unui sunet bas de foarte buna calitate, fara distorsionari.

Asemeni SC-NA30, si SC-NA10 beneficiaza de componente ce determina o miscare mai eficienta a conului difuzoarelor, pentru a produce o putere audio mai mare, asociata de obicei sistemelor de boxe mari.

Tehnologia de procesare a sunetului Panasonic XBS Master este incorporata in ambele sisteme SC-NA30 si SC-NA10. Aceasta tehnologie furnizeaza o mai mare putere, claritate si acuratete prin amplificarea frecventelor joase, eliminand sunetele nedorite si minimizand distorsiunile.

 

Design contemporan ce are la baza designul clasic Hi-Fi

Ambele sisteme SC-NA30 si SC-NA10 au un design uimitor. SC-NA30, subtire si elegant, intr-o carcasa argintie sau neagra dispune de o plasa din otel inoxidabil peste difuzoare si control clasic al volumului, al basului si frecventelor medii.

SC-NA10 este la fel de subtire si include o carcasa asemeni unei genti, oferind o portabilitate usoara. Carcasa NA10 functioneaza ca suport pentru difuzor si este disponibila in doua optiuni de culori, bleumarin si rosu coral[3].


[1] De la 26 Aug,2013

[2] De la 26 Aug, 2013

[3] In functie de piata

Wiesbaden, Germania, 5 septembrie 2013 – Panasonic

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.