Lansari Sony la IFA Berlin 2013


Music Cam HDR-MV1

Sony lanseaza smartphone-ul XperiaTM Z1, o noua serie revolutionara de camere foto, noul Handycam 4K si laptopurile VAIO® Fit multi-flipPC

 

Sony lanseaza noua gama de produse revolutionare, care vor schimba radical modul in care consumatorii se joaca, privesc, asculta muzica sau creeaza.

 

Kazuo Hirai, Presedinte si CEO al Sony Corporation, a prezentat noile produse in cadrul IFA, cel mai mare targ dedicat produselor electronice.

 

Noua gama de electronice, condusa de revolutionarul smartphone -Xperia Z1- este menita sa valorifice puterea One Sony imbinand tehnologiile inovatoare Sony cu design-ul de ultima ora, pentru a furniza experiente de prima clasa pentru consumatori.Sony Xperia Z1

 

Noul Xperia Z1 combina cele mai recente tehnologii mobile de la Sony intr-un corp cu un design superb, oferind performante fara egal ale camerei, aplicatii pentru conectarea si distribuirea continutului pe retelele de socializare si acces imediat la o gama variata de experiente de entertainment.

 

”Xperia Z1 este primul produs in care am concentrat atatea tehnologii de top, o suita completa de servicii de divertisment, totul impachetat intr-un produs mobil cu un design elegant. Doar Sony are tehnologia performanta si experienta bogata pe segmentul electronicelor pentru consumatori si utilizeaza constant feedback-ul consumatorilor, putand aduce un asemenea smartphone pe piata”, a declarat Kazuo Hirai.

 

Printre produsele dezvaluite la IFA in Berlin, se numara:

 

Xperia Z1

Xperia Z1 este un smartphone premium rezistent la apa, care imbina cele mai performante tehnologii de la Sony,  design, conectivitate si o camera foto unica si revolutionara. Camera incorporata de noul Xperia Z1 ofera acelasi nivel de calitate si performanta ca o camera foto compacta digitala, gratie lentilelor ”G Lens”, senzorului mare de imagine CMOS “Exmor RS for mobile”, si procesorului de imagine “BIONZ for mobile”. Smartphone-ul dispune de o suita de aplicatii si efecte speciale pentru fotografie, optiuni pentru retelele sociale si functii inovatoare de cautare grafica, dar si multe alte aplicatii care vor fi disponibile ulterior.

 

Dupa ce fotografiaza, utilizatorii pot sa incarce si sa posteze automat pozele in PlayMemories Online, un serviciu de cloud pentru imagini, cu optiunea “All-sync”. Acest serviciu poate fi accesat oricand, prin smartphone, tableta sau PC. Xperia Z1 este compatibil cu o gama larga de produse, pentru o experienta mai bogata.

 

Cyber-shot™ QX10 and QX100

Noile modeleCyber-shot™ QX10 si QX100 introduc un nou concept de brand in imaginea digitala. Acestea iti pot transforma smartphone-ul

intr-o camera profesionista, fiind partenerii perfecti pentru smartphone-uri, inclusiv pentru noul Xperia™ Z1. Camerele pot fi conectate wireless cu telefonul tau, astfel incat pot fi utilizate fie impreuna smartphone-ul, fie individual. Noile camere sunt echipate cu un senzor de inalta rezolutie, zoom optic, stabilizator optic si functii de control manual, conectivitate prin NFC si wi-fi, dar si optiunea de filmare HD.

 

HDR-AX1_Camera video 4KFDR-AX1 4K Handycam

Dupa ce a revolutionat segmentul de electronice pentru consumatorii casnici cu televizorul BRAVIA® 4K, Sony lanseaza noul FDR-AX1, pentru cei care doresc sa isi pastreze amintirile la o rezolutie fara egal.

 

VAIO® Fit multi-flip™ PC 15A/14A/13A/11A

VAIO® Fit multi-flip™ este un laptop premium, cu un design unic, care permite utilizatorilor sa transforme usor laptopul in tableta, prin simpla rabatare a ecranului. Tot prin rabatare, utilizatorii pot profita de viewer mode, impartasind mai usor continutul de pe ecran cu o persoana aflata in fata lor. Noua functie VAIO Inspiration Stream ofera o experienta inegalabila in editarea si organizarea continutului media, cu ajutorul unui stylus digital, care vine la pachet cu VAIO Fit 13*.

 

????????????????????????????????????????????????????????Tehnologie audio de inalta rezolutie

Sony prezinta noile produse compatibile cu tehnologia audio de inalta rezolutie, precum playerele HDD audio, amplificatoarele DAC si stereo, casti si Walkman. Aceste sisteme audio redau fidel fiecare detaliu din spectrul audio. Acestea includ, de asemenea, noi tehnologii capabile sa recreeze sunetele pierdute in urma compresiei, pentru o auditie fara compromis.

 

”Fiecare dintre aceste produse este un simbol pentru tehnologiile Sony, deoarece va schimba radical modul in care utilizatorii se vor bucura de experientele multimedia. Suntem concentrati pe dorintele clientilor nostri, si dorim sa le oferim experiente tot mai performante, prin combinarea inovatoare a ingineriilor si tehnologiilor de ultima ora”, a declarat Kazuo Hirai.

 

 

Lista completa a produselor Sony anuntate in cadrul IFA Berlin 2013

Smartphone Mobile:

Xperia Z1

 

Imagine Digitala:

DSC-QX10/DSC-QX100

Music Video Recorder HDR-MV1

Action Cam cu WiFi HDR-AS30V

4K Handycam FDR-AX1

 

TV si home cinema:

BRAVIA W85 LCD TV – cel mai subtire LCD TV cu  Bluetooth® Sound Bar din lume

 

 

VAIO:

VAIO® Fit multi-flip™ PC 15A/14A/13A/11A

VAIO Tap 11

 

Sistem audio Home si Personal:

Linia High Resolution Audio include: Player audio HDD HAP-Z1ES; amplficator stereo integrat TA-A1ES; sistem audio compact HDD  HAP-S1; USB DAC amplificator UDA-1; sistem boxe SS-HA1 si SS-HA3

 

MDR-10

XBA-H

Walkman F880

Shake-5

Boxe wireless SRS-BTS50

 

*Cu VAIO Fit 13A.  Disponibil separat pentru modelele 14A si 15A.

 

4 septembrie 2013, IFA Berlin  – Sony

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.