Primul Back to School complet de la Microsoft Romania


IMG_7555

Cea mai buna oferta pentru device-urile Windows 8, price point-uri mai accesibile, Office 365 si aplicatiile care ne fac viata mai usoara

 

Scoala incepe in curand si deja ne gandim la toate cele necesare. Astazi Microsoft a prezentat o oferta completa de Back To School, cu cele mai noi device-uri Windows 8, o oferta Office 365 vandut impreuna cu casti Microsoft, smartphone-uri cu Windows Phone 8, asezonate cu cele mai cool aplicatii si hardware ce completeaza experienta Windows.

Vivotab

Cele mai bune oferte ale partenerilor de retail vin in ajutorul studentilor care cauta solutii cool pentru a fi mai productivi, dar sa ramana in acelasi timp conectati cu prietenii lor; echilibrul perfect intre “work & play”.

 • Mai mult decat o tableta. Cu tabletele Windows 8 iti poti lua temele, notitele de la cursuri, cartile, muzica si pozele oriunde, pe un singur device.
 • Multitasking. Work + play. Fara compromis. Cu functionalitati precum Snap, Windows 8 iti permite sa iei notite cu ajutorul OneNote in timp ce iti faci planuri de week-end cu prietenii cu aplicatii precum Twitter sau Skype.
 • Productivitate fara compromis. Microsoft Office te ajuta sa iti organizezi temele si notitele, cu stocare in cloud prin aplicatia SkyDrive si sincronizare cu toate device-urile tale.
 • SkyDrive iti face viata mai usoara.
  • Permite editarea documentelor oriunde si oricand
  • Colaborare cu colegi prin intermediul Office 365 in cloud
  • Stocare in cloud pentru a nu pierde nicio informatie sau document important
  • Aplicatii pentru toti si toate. Peste 115.000 de aplicatii Windows 8 si 170.000 de aplicatii Windows Phone asteapta sa fie descoperite si testate. De la instrumente de productivitate si pana la jocuri cool interactive, exista aplicatii pentru orice si oricine.

 

*Un motiv in plus pentru a cumpara acum un device cu Windows 8: incepand cu data de 18 octombrie, toate aceste device-uri sunt eligibile pentru upgrade-ul gratuit la Windows 8.1.

29 August 2013, Bucuresti – Microsoft Romania

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.