NVIDIA si Ubisoft anunta un parteneriat pentru jocurile ce vor fi lansate in aceasta toamna


NVIDIA-Game-Technology-Leadership

NVIDIA impreuna cu Ubisoft anunta un parteneriat menit sa ofere gamerilor pe PC cea mai buna experienta de gaming pentru titlurile marca Ubisoft ce vor fi lansate in aceasta toamna, incluzand  jocurile Tom Clancy’s™ Splinter Cell® Blacklist™, Assassins Creed® IV Black Flag si Watch Dogs™.

 

Echipa de dezvoltare NVIDIA lucreaza alaturi de studiourile Ubisoft la implementarea inovatiilor grafice de ultima ora cu scopul final de a crea medii de joc capabile sa ofere un nou nivel de realism si imersiune. Un exemplu il reprezinta tehnologia antialising NVIDIA® TXAA™ ce asigura animatii fluente, umbre fine, HBAO+ (horizon-based ambient occlusion) si teselarea avansata DX11.

 

“Gamingul pe PC este mai puternic ca niciodata iar Ubisoft intelege nevoia jucatorilor pentru jocuri ce ofera experiente cu adevarat impresionante – cele mai mari rezolutii, frame-rate-uri fluide – bazate pe cele mai noi tehnologii in domeniu,” declara Tony Tamasi, vice presedinte senior Content and Technology, NVIDIA. ”Am lucrat indeaproape cu talentata echipa creativa a Ubisoft pe tot parcursul procesului de dezvoltare pentru a incorpora tehnologia NVIDIA, pentru a oferi o experienta de joc captivanta.”

 

“PC-ul ramane una dintre cele mai populare platforme de gaming si suntem hotarati sa oferim jucatorilor o experienta de top prin intermediul jocurilor noastre,” a declarant said Geoffroy Sardin, chief EMEA marketing and sales officer al Ubisoft.

 

“Prin combinarea experientei NVIDIA in tehnologia de procesare vizuala si a creativitatii echipelor noastre de productie, gamerii vor avea parte de o experienta uimitoare la alegerea unui joc Ubisoft pentru PC.”

 

Versiunea PC a Splinter Cell Blacklist, lansata pe 20 august, este disponibila acum la retaileri selectati in pachetele promotionale NVIDIA GeForce® GTX™ 660, 660 Ti, 670, 680, 760, 770 si 780. Mai multe detalii despre pachetul si tehnologia exclusiva pe care se bazeaza jocul sunt disponibile aici.

SANTA CLARA, Calif.— 22 august, 2013—NVIDIA & Ubisoft

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.