E-Boda prezinta noua linie de huse pentru tablete


B200 8 inch - 4

Husele B200  sunt disponibile in 3 variante compatibile cu tabletele de 7”, 8” si 10.1”

E-Boda lanseaza o noua linie de accesorii pentru tablete. Husele B200 sunt disponibile pe site-ul E-Boda in 3 variante de dimensiuni, compatibile cu tabletele de 7”, 8” si 10.1” din portofoliul E-Boda si cu modele de aceleasi dimensiuni ale altor producatori. Preturile recomandate pentru cele 3 modele sunt 39,90 lei, 49,90 lei, respectiv 89,90 lei.

Modelele din seria B200 sunt confectionate din piele ecologica de inalta calitate care asigura protectia optima a tabletei, indiferent de modul de utilizare al acesteia. Pe interior, husele sunt captusite cu un material catifelat ce asigura stabilitatea si frictiunea necesare pentru ca tableta sa-si mentina pozitia ferma in husa. Confectionate dintr-un material rezistent, husele B200  au fost gandite pentru a putea fi folosite si ca suport al tabletei in pozitia landscape.B200 10,1 inch - 2

“E-Boda a tinut intotdeauna cont de nevoile utilizatorilor romani si, de aceea, avem in portofoliu o gama larga de tablete de dimensiuni si cu specificatii diferite care sa raspunda acestor nevoi. Tot la cererea utilizatorilor nostri, am introdus gama de huse B200, compatibila cu tabletele de 7”, 8” si 10.1” pentru a veni in continuare in completarea nevoilor lor de mobilitate,” declara Alexandru Dragoiu, CEO E-Boda.

Husa E-Boda B200 pentru tablete de 7″ este compatibila cu majoritatea modelelor de tablete cu display de 7”, gandite pentru cei aflati mereu in miscare care au nevoie de maxima mobilitate, pentru adolescenti sau pentru cei mici. De aceea, tabletele de 7” sunt supuse socurilor cotidiene cauzate de neatentie sau de utilizarea in graba. Husa B200 pentru tablete de 7” mentine tableta curata, nu permite patrunderea lichidelor in interior si o protejeaza de socurile fizice cum ar fi cazaturile sau zgarieturile. Husa este disponibila la pretul recomandat de 39,90 lei.

Husa E-Boda B200 pentru tablete de 8″ a fost gandita pentru modelele cu o dimensiune ce asigura o utilizare eficienta in miscare, putand fi transportata cu usurinta, dar oferind in acelasi timp un spatiu de lucru suficient. De aceea, modelul B200 pentru tablete de 8” nu asigura doar protectia tabletei, ci poate fi utilizata cu succes in diferite pozitii, ca suport pentru tableta in timpul prezentarilor de business sau pentru vizionarea clipurilor video in format landscape. Husa este disponibila la pretul recomandat de 49,90 lei.    

B200 7 inch - 1Husa E-Boda B200 pentru tablete de 10.1” a fost creata la cererea utilizatorilor care aveau nevoie de protectie pentru tabletele lor, dar si de suport pentru a edita documente, pentru a vizualiza prezentari de tip Power Point sau pentru a urmari clipuri video. Husa B200 pentru tablete de 10.1” permite pozitionarea tabletei in modul landscape la diferite unghiuri, pentru ca utilizatorii sa poata tasta cu usurinta, sa citeasca diferite documente sau sa urmareasca filmele preferate si fotografii direct de pe tableta. Husa B200 pentru tablete de 10.1” este disponibila la pretul recomandat de 89,90 lei.

Bucuresti, 22 august 2013 – E-Boda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.