Air France anunta un program de investitii de 500 milioane de euro in confortul pasagerilor de pe zborurile intercontinentale


Air France

Air France lanseaza proiectul Best & Beyond si anunta primele masuri de reinnoire si dezvoltare a produselor si serviciilor dedicate curselor lung-curier. Ca parte a acestui proiect, Air France va realiza investitii de 500 de milioane de euro in schimbarea scaunelor de pe cele patru clase de confort: Economy, Premium Economy, Business si La Premiere si in imbunatatirea serviciilor la bord si la sol.

La nivel international, in anul 2012 Air France a transportat pe rutele sale lung-curier peste 15 milioane de pasageri care au generat aproximativ 2/3 din veniturile companiei. Din totalul locurilor disponibile pe zborurile intercontinentale cu plecare din Europa, 13% sunt oferite de Air France-KLM. In aceste conditii, compania a decis la inceputul anului 2013 sa lanseze un proiect de investitii pe trei ani, care va viza exclusiv serviciile si confortul pasagerilor pe rutele lung-curier.Air France 2

Actiunile Best & Beyond fac parte din strategia Air France de a urca produsele sale lung-curier spre segmentele superioare prin confort la bord, atentie sporita din partea personalului Air France, meniu special si noi posibilitati de entertainment la bord.

Primele schimbari se vor vedea deja din luna Septembrie 2013 cand compania va prezenta noile scaune pentru clasa Economy, cu mai mult spatiu pentru picioare si implicit confort sporit pentru pasageri, dar si un sistem de entertainment in zbor imbunatatit. Tot pana la finele anului 2013 compania isi propune sa creasca efectivul de personal implicat in activitati lung-curier la aproximativ 19.000 de persoane.

Anul 2014 va aduce noutati pentru fotoliile si cabinele claselor Business (Ianuarie 2014), La Premiere (Aprilie 2014) si Premium Economy (Iunie 2014).

Bucuresti, 9 Iulie 2013 – Air France Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.