HP isi extinde portofoliul de PC-uri detasabile x2 pentru a oferi flexibilitate maxima


gallery_slatebook_x2_02_tcm_245_1410145Noile PC-uri detasabile 2 in 1 cu sistem de operare Android sau Windows 8 ofera mobilitate si productivitate

HP a prezentat HP SlateBook x2 si HP Split x2, doua PC-uri detasabile care ofera functionalitatea completa a unui notebook cu ecran detasabil ce poate fi utilizat si pe post de tableta subtire.

Ruland pe sistemele de operare Android, respectiv Microsoft® Windows® 8, aceste dispozitive 2 in 1 combina puterea statiei de lucru si portabilitatea, oferindu-le clientilor flexibilitatea de a crea, utiliza si partaja continutul creat.

Portofoliul HP de PC-uri de ultima generatie este conceput sa ofere posibilitatea de a se conecta la date pe dispozitive care se adapteaza cu usurinta nevoilor consumatorilor. Indepartând sistemul magnetic de prindere, utilizatorii pot trece elegant de la o forma la alta – tableta si notebook PC – totul intr-un singur dispozitiv.

  • modelul HP SlateBook x2 este primul dispozitiv detasabil cu sistem de operare Android si procesor mobil NVIDIA Tegra 4, care le ofera utilizatorilor posibilitatea unor jocuri video mai realiste, navigare rapida pe Internet si redare video high-definition (HD) de calitate.(1)
  • modelul HP Split x2, care ruleaza pe sistemul Microsoft Windows 8, dispune de un ecran cu diagonala de 13,3 inch si de un procesor puternic, si este ideal pentru munca sau jocuri.

“Clientii vor sa acceseze si sa partajeze continut oriunde, oricând, pe orice dispozitiv conectat la Internet si se asteapta ca aceste conexiuni sa fie impecabile,” a declarat Ron Coughlin, Vicepresedinte Senior si Director general, Consumer PCs, HP. “HP SlateBook x2 si HP Split x2 sunt dispozitive de noua generatie si cele mai recente exemple ale angajamentului nostru continuu de a revolutiona experienta informatica prin faptul ca le oferim clientilor flexibilitatea necesara pentru a fi productivi acasa, la birou sau in deplasare.”

HP SlateBook x2 si Split x2 se alatura premiatului HP ENVY x2 ca parte a portofoliului HP de PC-uri detasabile. In acelasi timp, HP SlateBook x2 face parte, impreuna cu HP Slate7 din miscarea HP de a oferi acces la experienta Google, si de a furniza acces prin intermediul mai multor sisteme de operare.

hero-slatebook-x2_tcm_245_1410169HP SlateBook x2

Calculatorul HP SlateBook x2 le ofera utilizatorilor posibilitatea de a trece fara efort de la munca la distractie combinând portabilitatea tabletei cu productivitatea notebook-ului intr-un dispozitiv elegant, subtire si usor care utilizeaza popularul sistem de operare Android. Cu un design avansat bazat pe un sistem magnetic de prindere si un sistem dual de baterie – o baterie in placa de baza si alta in tableta – utilizatorii pot comuta cu usurinta de la notebook la tableta si viceversa, chiar si atunci când sunt pe drum.

Pentru a se asigura ca nu se pierde din functionalitate in schimbul portabilitatii, HP SlateBook x2 a fost prevazut cu sistemul Android Jelly Bean 4.2.2 si ofera experienta Google prin intermediul unor servicii ca Google Now, Google Search, Gmail, YouTube, Google Drive si Google+ Hangouts pentru video chat multiperson, precum si accesul la aplicatii si continut digital prin intermediul Google Play.(2)

Modelul SlateBook x2 are un procesor mobil NVIDIA Tegra 4, care permite utilizatorilor sa acceseze aplicatia TegraZone app si sa testeze jocurile optimizate pentru Tegra 4. Ecranul tactil HD de 10,1 inch ofera linii fine, imagini clare si precizia culorii reducând luminozitatea excesiva. SlateBook x2 include, de asemenea, 64 de GB spatiu de stocare si  DTS Sound+ Solution pentru a accesa si a se delecta cu fotografii, muzica si videoclipuri.

Capacitatea de imprimare nativa exclusiva de la HP le permite utilizatorilor sa imprime direct din majoritatea aplicatiilor.

HP Split x2

Modelul HP Split x2 este un PC 2 in 1, detasabil, combinând puterea statiei de lucru si portabilitatea cu sistemul de operare Windows 8 si un procesor puternic Intel® Core™ din a treia generatie. Consumatorii se pot bucura acum de un notebook ultraportabil de inalta performanta potrivit pentru aproape orice sarcina intensiva, care poate fi transformat sub forma unei tablete de 13 inch pentru a oferi o capacitate unica de divertisment prin jocuri video, videoclipuri si multe altele.

Fie ca este folosit ca notebook de inalta performanta sau ca tableta, displayul HD tactil in culori vibrante cu diagonala de 13,3 inch inlesneste vizualizarea si partajarea de continut, jocurile video cu familia si prietenii, auditia de muzica de inalta calitate prin intermediul sistemului Beats AudioTM,oferind cea mai placuta experienta audio posibila pe un calculator.

Un hard disk optional in placa de baza mareste spatiul de stocare, in timp ce sistemul dual de baterie le permite utilizatorilor sa fie ultramobili.

HP Split x2 are un design atragator cu carcasa fina care confera o priza buna si arata mai putine amprente. HP Split x2 ofera de asemenea inovatii HP exclusive, cum ar fi o camera web HP TrueVision Full HD(1) de 2 megapixeli si HP ClickPad pentru o navigare tactila precisa.

Bucuresti, 28 mai 2013 — HP Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.