Network One Distribution lanseaza prima tableta romaneasca cu sistem de operare Windows 8


Serioux W971              NOD (Network One Distribution, fostul Asesoft Distribution) lanseaza prima tableta romaneasca cu sistem de operare Windows 8, Serioux SW 971TAB.

Echipata cu sistemul de operare Windows 8, noua tableta Serioux SW 971TAB ofera functionalitatea completa a sistemului de operare intr-o varianta portabila. Astfel, tableta poate fi utilizata atat de consumatorii individuali, care au nevoie de functionalitati ca browsing, vizionare de filme sau fotografii, cat si de clientii corporate care au nevoie de compatibilitate integrala a sistemului de operare Windows 8 pe un dispozitiv portabil.Razvan Ziemba - Director General Network One Distribution

„Tabletele Serioux reprezinta una dintre categoriile de focus pentru Network One Distribution. Dupa lansarea acestei categorii de produse, in ultimul trimestru al anului trecut, am inregistrat vanzari de 15.000 unitati, iar pentru anul in curs estimam o cota de piata de 20% si o gama completa de modele. Un pas spre diversificarea gamei este lansarea, in colaborare cu Microsoft Romania, a primei tablete romanesti cu sistem de operare Windows 8, care asigura portabilitate si compatibilitate integrala cu PC-ul”, declara Razvan Ziemba, Director General Network One Distribution.

Tableta Serioux SW 971TAB este echipata cu procesor Intel Atom Dual-Core N2600 cu o frecventa de 1,6 GHz, care permite rularea cursiva a sistemului de operare si o experienta intuitiva de utilizare. Ecranul multi-touch, cu tehnologie IPS, are o diagonala de 9,7 inci și o rezolutie de 1024 x 768 pixeli, optima pentru urmarirea filmelor sau vizionarea fotografiilor

direct din cardul micro-SD atașat. Tableta integreaza o memorie de tip SSD de 32 GB. Pentru video-conferinte, Serioux SW 971TAB dispune de o camera foto-video frontala de 1,3 MP.

Serioux este un brand romanesc de top pentru produse IT, ce se adreseaza consumatorilor individuali. Create pentru a inova stilul de viata al utilizatorului, produsele Serioux sunt rezultatul optim dintre calitate, design atractiv si functionalitati avansate, fie ca vorbim de tablete, eBook-uri, sisteme de navigatie, rame foto digitale, media playere, periferice pentru PC-uri si pentru gaming, sisteme audio, camere web, console jocuri si reprezinta solutia eficienta pentru tehnologia de care end-userul are nevoie in viata de zi cu zi.

 Experienta Windows 8 pe tableta

Windows 8 elimina barierele dintre PC-uri si tablete; este un sistem de operare reimaginat, de la chipset si pana la experienta de utilizator, perfect adaptat dispozitivelor touch.

Cu Windows 8, scenariile de productivitate și experientele de entertainment sunt unificate fara compromis pe același device, inclusiv pe tablete. Sistemul este adaptat cerintelor actuale ale utilizatorilor si ofera numeroase posibilitati de personalizare, de la Start Screen pana la aplicatiile preferate.

Tudor Galos, Consumer Marketing Manager, Microsoft Romania: „La Microsoft, colaboram strans cu partenerii nostri pentru a face disponibile utilizatorilor romani de tehnologie o varietate de device-uri, de la tablete la modele Ultrabook si  All-in-One. Recent am anuntat ca 1.800 de sisteme sunt certificate pentru Windows 8 si Windows RT la nivel global, iar acum suntem mandri sa avem prima tableta romaneasca cu Windows 8. Aspectul local este foarte important pentru noi, la Microsoft Romania. In paralel, lucram cu dezvoltatorii software locali pentru a imbogati Windows Store cu aplicatii romanesti relevante, prin intermediul carora utilizatorii romani au acces la continutul si experientele preferate. Din cele 40.000 de aplicatii din Windows Store, peste 100 sunt create de dezvoltatori romani si cu siguranta ca nu ne vom opri aici.”

Bucuresti, 12 Martie 2013 – Network One Distribution (NOD)

2 responses to “Network One Distribution lanseaza prima tableta romaneasca cu sistem de operare Windows 8

    • Sincer nimic bun nu pot sa spun despre ei, la teste nu trimit exemplare, iar vanzarile lor din cate am inteles sunt ”contracte bine stabilite” cu Consilii Judetene si alte interese politice.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.