Sony a lansat Xperia™ Tablet Z – Cea mai subtire tableta de 10 inci


Xperia_Tablet_Z_Xperia_Z_Group_Black•    Xperia Tablet Z este cel mai nou produs din portofoliul de produse premium Xperia
•    Smartphone-ul Xperia Z este disponibil in magazine incepand de astazi

In cadrul Mobile World Congress, Sony Mobile Communications (“Sony Mobile”) a anuntat ca Xperia Tablet Z – cea mai subtire* tableta de 10 inci – se va lansa pe primele piete in al doilea trimestru al anului 2013. In plus, smartphone-ul varf de gama, Xperia Z, va fi disponibil in primele magazine incepand de astazi.
Lansat in luna ianuarie a acestui an, Xperia Z a castigat pana acum 13 distinctii si este smartphone-ul Sony cu cea mai larga distributie de pana acum, cu 140 de canale de vanzare, fiind disponibil pe 60 de piete din intreaga lume lume. Ambele produse combina specificatii tehnice de ultima ora cu tehnologii de top, servicii de divertisment, design si conectivitate integrata, de la Sony. sony-xperia-tablet-z-android-620x441

 Design Premium pentru Tableta
Xperia Tablet Z este in momentul de fata cea mai performanta tableta Android de 10.1 inci, cu LTE. Construita din materiale de calitate, pe baza aceleiasi filosofii de design, OmniBalance, precum smartphone-urile cu care se inrudeste, Xperia Tablet Z este foarte subtire si usoara, avand doar 6,9mm si 495 de grame. Disponibila in culorile negru sau alb, cu versiunile cu LTE sau WiFi, este prima tableta care cu procesor
quad core Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro si totodata, are cel mai mare nivel de rezistenta la apa (standardele IP55 & IP57) de pe o tableta. **

“Xperia Tablet Z este un element cheie in strategia noastra de a deveni un jucator de top pe piata device-urilor Android. Tablet Z dezvolta aceleasi principii de performanta precum smarthone-ul Xperia Z, optimizate pentru tableta”, a declarat Kaz Tajima, Corporate Vice President, Head of UX Creative Design and Planning la Sony Mobile Communications. “Xperia Tablet Z creeaza un nou standard in divertisment, aducand laolalta specificatii premium, tehnologii Sony, conectivitate intre device-uri si o experienta consistenta pentru utilizatori”.

Xperia_Tablet_Z_WaterTehnologii Sony integrate
Xperia Tablet Z include cele mai bune tehnologii Sony. Reda culori puternice si stralucitoare cu display-ul HD WUXGA de 10,1 inci si procesorul de imagine Mobile BRAVIA Engine 2. Totodata, exploateaza expertiza Sony in dezvoltarea camerelor foto, avand o camera de 8MP cu senzor „Exmor R pentru telefoane mobile”, precum si o camera frontala HD de 2 MP.

In ceea ce priveste tehnologiile audio, Tablet Z integreaza tehnologia S-Force Front Surround 3D, modul Clear Audio+ si doua boxe incorporate cu 4 difuzoare in dreapta si stanga, pentru sunete clare indiferent de pozitia tabletei.

Xperia Tablet Z include modul Battery STAMINA, cu tehnologia unica Sony de management al consumului de baterie, care poate imbunatati considerabil timpul de standby. Varianta WiFi ofera un spatiu de stocare de pana la 64GB si optiunea unui card microSD.

Conectivitate One-touch
Xperia Tablet Z include mai multe optiuni de conectivitate decat oricare alta tableta de pe piata. Vine totodata si cu functiile One-Touch de la Sony, care le permite utilizatorilor sa transfere continut de pe tableta HD pe televizor, la boxe sau pe smartphone, printr-o singura atingere intre device-uri. Functiile One-touch sunt o componenta cheie a produselor Sony lansate anul acesta si nicio alta companie de electronice nu ofera o gama atat de variata de produse cu tehnologie NFC.

Functia Universal IR Remote le permite utilizatorilor sa controleze televizorul sau alte device-uri Sony – precum si produse de la alti producatori – direct de pe tableta.

Aplicatii media de la Sony
Cu aplicatiile media traditionale de la Sony – WALKMAN”, Movies and Album – utilizatorii vizualizeaza si controleaza continutul dorit indiferent de device-ul folosit. Reteaua Sony Entertainment Network poate fi accesata prin aceste aplicatii si include Music Unlimited, cu peste 18 milioane de melodii si integrare a aplicatiei Facebook, precum si Video Unlimited, cu acces la peste 100,000 de filme si seriale.****

Accesoriile Xperia Tablet Z
Xperia Tablet Z se va lansa cu o serie de accesorii precum statie de incarcare, un protector pentru ecrane LCD si o husa de piele in culorile negru, alb sau rosu. Acestea vor fi disponibile in magazinele Sony sau la vanzatorii autorizati.

Xperia Tablet Z se va lansa pe platform Android 4.1 (Jelly Bean) si va primi actualizarile pentru varianta 4.2 dupa lansare.

Functii cheie ale Xperia Tablet Z:
 
•    Display WUXGA HD de 10.1 inci, 1920x1200p cu procesor Mobile BRAVIA Engine 2
•    Tehnologie de sunet surround, S-Force Front Surround 3D
•    Cea mai subtire tableta de 10,1 inci, rezistenta la apa, de doar 6,9 mm si 495 de grame
•    Rezistenta la apa si praf (IP55 & IP57), cu display din sticla rezistenta
•    Procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5GHz, CPU de 2GB RAM asincron
•    Conectivitate One-touch cu Near Field Communication (NFC)
•    Design OmniBalance  cu margini rotunjite si suprafete reflexive
•    Camera de 8 MP cu senzor “Exmor R pentru telefoane mobile” si camera frontal Superior Auto plus de 2MP HD
•    Mod Battery STAMINA care imbunatateste timpul de standby

25 Februarie, 2013, Barcelona –  Sony Mobile Communications

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.