Smartphone Android de 20.000 USD de la Vertu (video)


vertu                Dupa ce Nokia a vandut divizia de telefoane de lux Vertu noul proprietar  a schimbat OS-ul, (despre aceasta intentie v-am relatat toamna trecuta)  dar nu si categoria de pret.

Vertu Ti in configuratia ce mai slaba costa 9.600 de USD si desigur nu costa atat pentru ce stie, ci pentru materialele exlusiviste din care e fabricat. A primit cel mai mare ecran de cristal-safir al pricatorului englez, de 3,7” si carcasa e din titaniu de clasa 5.

In interiroul telefonului compus din 184 de componente asamblate manual e un procesor dual-core de 1,7 GHz, vine cu 1 Gb RAM si 64 Gb spatiu pentru stocare/aplicatii. E dotat cu o camera de 8 Mpx-i de calitate, si astfel deja si Vertu Ti tine pas cu tehnologia, ca pana la acest model erau mult prea in urma, acum e in top si la specificatii.

Smartphone-ul Vertu Ti ruleaza Android 4.0, si se poate personaliza si cu carcasa cu oiele de crocodil si aur si astfel varianta de top ajunge la 19 900  USD. Si desi pare un pret piperat (sau chiar de asta), cei de la Vertu confirma ca vanzarile de telefoane de lux cresc nesperat de bine.

Sursa: Hvg.hu

2 responses to “Smartphone Android de 20.000 USD de la Vertu (video)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.