COSMOTE Romania continua campania Mesaje de iubire, aflata la cea de-a cincea editie


Mesaje de iubire        Noaptea de Anul Nou este unul dintre momentele cele mai pline de bucurie, cand fiecare dintre noi se bucura de realizari si isi face planuri noi pentru anul ce va urma, in compania celor dragi si a prietenilor. Impartasirea gandurilor bune si optimiste este tema noptii dintre ani, asadar de ce sa nu faci o fapta buna prin trimiterea unor SMS-uri?

COSMOTE Romania continua, pentru al cincilea an consecutiv, campania Mesaje de iubire, prin intermediul careia pune la dispozitie organizatiilor non-guvernamentale si fundatiilor care ofera sprijin si asistenta copiilor bolnavi si defavorizati o suma substantiala din veniturile obtinute din SMS-urile trimise in prima zi a Anului Nou. Fondurile stranse vor fi acordate ONG-urilor care vor fi selectate anul viitor, in urma unei serii de criterii transparente.

Pe parcursul anului 2012, organizatiile sustinute de COSMOTE in cadrul acestui program si-au continuat proiectele si au utilizat fondurile acordate in beneficiul urmatoarelor cauze:

  • Consultantii Asociatiei Telefonul Copilului s-au intalnit cu 28.141 copii din toata tara, in cadrul a 4 proiecte si i-au invatat despre prevenirea traficului cu copii si a abuzurilor asupra acestora, dar si despre alte subiecte de interes, precum sportul, timpul liber, hobby-uri etc.
  • Asociatia Little People a continuat programul de sustinere a celor 300 de copii suferind de cancer din sectiile de oncologie din Timisoara si Iasi. 35 de voluntari au implementat 600 de activitati suport pentru copiii aflati in situatii dificile.
  • Fundatia Dezvoltarea Popoarelor sprijina 30 de copii din familii defavorizate pentru continuarea studiilor, prin implicarea acestora in diverse activitati de after school.
  • Asociatia Caritas Bucuresti a continuat activitatile din Centrul de Zi pentru copiii cu dizabilitati, gazduind 22 de copii.
  • Fundatia Hecuba a demarat programul “O sansa pentru o copilarie sanatoasa”, sustinand copiii si mamele  care se confrunta cu situatii dificile.
  • Asociatia Autism Baia Mare a amenajat o camera senzoriala speciala pentru tratarea a 50 de copii cu autism si alte dizabilitati.
  • Asociatia Sfantul Stelian a demarat proiectul “Depasind bariere”, adresat unui numar de 120 de copii defavorizati, provenind din familii sarace, dar si copii abandonati.
  • Asociatia Renaitre Romania a desfasurat activitati pentru 98 de copii defavorizati, gazduiti in Centrul de Zi.

 

De la debutul programului Mesaje de iubire, in 2008, COSMOTE Romania a oferit, in primele 4 editii, 185.000 euro catre organizatii non-guvernamentale care se ocupa de copii defavorizati. Campania Mesaje de iubire va fi promovata online in perioada 26 decembrie 2012 – 1 ianuarie 2013.

In calitatea de parte responsabila si activa a societatii, COSMOTE Romania isi implica angajatii, clientii, furnizorii si partenerii de afaceri in diferite initiative si programe care raspund cerintelor mediului social din Romania. Printre programele de responsabilitate sociala dezvoltate de COSMOTE Romania se numara: „Mesaje de iubire – campanie de SMS-uri de Anul Nou”, parteneriatul cu Asociatia Telefonul Copilului, programul intern de protectie a mediului inconjurator „Green Office” si multe altele.

Bucuresti, 21 decembrie 2012 – COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.