Panos Makris a fost numit Director Executiv Comercial al ROMTELECOM & COSMOTE Romania


Panos Makris a fost numit Director Executiv Comercial pentru Romania

 

Romtelecom si COSMOTE Romania anunta ca dl. Panos Makris a fost numit, incepand cu 1 decembrie 2012, Director Executiv Comercial pentru Romania, raportand Directorului General al Romtelecom si COSMOTE Romania. Din aceasta pozitie, Panos Makris va fi responsabil de coordonarea tuturor eforturilor si initiativelor comerciale ale celor doua companii.

Dl. Makris este un profesionist cu experienta si un profil de lider bine definit, a carui cariera a inclus mai multe pozitii la nivel inalt atat in zona de telecom, cat si a celei bunurilor de larg consum. Performanta sa a fost in mod constant excelenta, adaugand valoare business-ului companiilor.

Din 2010, dl. Makris este Chief Commercial Officer al COSMOTE Romania, fiind responsabil de operatiunile Cosmote, Germanos, Sunlight si Zapp, cu succes notabil.

Am incredere ca Panos va contribui la cresterea agilitatii noastre operationale si a capacitatii noastre de a obtine mai departe sinergii comerciale si rezultate spre beneficiul actionarilor si clientilor companiilor,” a spus Stefanos Theocharopoulos, Director General Romtelecom si COSMOTE Romania.

29 Noiembrie 2012, Bucuresti – ROMTELECOM & COSMOTE Romania

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.